Dodik godinama svađa narod

Lider Srpske demokratske stranke Mladen Bosić rekao je da su Dodikovi napadi na SDS paravan da se sakrije prava slika i odgovornost za teško ekonomsko stanje i kriminal u Republici Srpskoj.

Republika Srpska 29.06.2014 | 19:40
Dodik godinama svađa narod

Kaže da je Milorad Dodik toksičan političar, koji svojim izjavama svađa ne samo narod u Republici Srpskoj nego i sa onima u okruženju i u međunarodnoj zajednici.

"Milorad Dodik to radi samo iz jednog cilja kako bi prikrio stvarno stanje u kojem se našla Republika Srpska pod njegovom vlašću", kazao je Bosić, navodeći da je samo u carinama u proteklom periodu ukradeno dvije milijarde KM.

"Nije Mladen Bosić bio pokrovitelj uhapšenom direktoru carina u UIO Zdravku Cvjetinoviću nego Milorad Dodik", kazao je Bosić.

On je rekao da Dodik mora na sve načine da skrene pažnju i s situacije u kojoj Republika Srpska svakim dan postaje sve više i više zadužena i pitanje je kako će buduće generacije otplaćivati ovo što će Dodik ostaviti u amanet kada siđe s vlasti.

"Prema tome sva ta priča je paravan da se sakrije prava slika i odgovornost za ovo što je napravljeno u Republici Srpskoj ", poručio je lider Srpske demokratske stranke.

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

Nikola

29.06.2014 11:54

Dodik je toliko podijelio i posvadjao narod u poslednjih 20 godina i za to bi trebao dobiti orden od nasih neprijatelja...Vise je on urusio Republiku Srpsku nego svi oni zajedno.

ODGOVORITE
Name

razum

29.06.2014 11:55

Jasno kao dan.To mu je jedino znanje i cilj.Samo nered,galama,punjenje dzepova ekipi oko sebe i vjecita tenzija,a rezultati bjeda i cemer.Poceo je i svoje smjenjivati,cim su poceli misliti glavom i ne pristajati na sve njegove mahinacije i onih oko njega.Mislim da za dosta stvari nije ni znao,a sada kada je vidio nema kud,pa stao na njihovu stranu.Bio je zaslijepljen slavom i tapsanjem uvlakaca oko sebe.Ti su najopasniji za svakog covjeka.Kad je vidio ko su i kakvi su,bilo je kasno.Prosao voz.Mnoge je obogatio i ime im napravio,a oni ga unistise,i vec gledaju kako da se presaltaju i budu uz buducu vlast.Zato Bosicu pamet u glavu i ne dozvoli im da rade sta se radilo? Inace nista od napredka i boljeg zivota!

ODGOVORITE
Name

Trebinje

29.06.2014 12:49

Bravo predjsednice.Bosic I Tadic sami do pobjede.Bez koalicije.Sigurno pobjedjujemo.Ne treba nam niko,narod je uz SDS.Apsolutna vlast na svim nivoima kao Vucic.

ODGOVORITE
Name

xxl

29.06.2014 12:52

Tačno predsjedniče Bosiću, upravo kao što ste sami rekli, Dodik je velika politička štetočina na biću srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

Moj stav

29.06.2014 12:53

Meni retorika Bosića i Baje liči na uvertiru u podjelu funkcija poslije izbora. Čini mi se da će se podjela vlasti nakon izbora završiti tako što će kao član Predsjedništva biti Bosić, a Predsjednik RS novi-stari tj. Baja. Kad bi se pojavila treća politička opcija, ona bi postala smetnja za obojicu.Lakše je dijeliti cjelinu na polovinu nego na trećinu, zar ne?Stvorena su dva tabora koja su homogena, a građanima ostaje samo da to verifikuju.

ODGOVORITE
Name

Visegrad

29.06.2014 13:56

Toliko uvreda,pljuvanja,napada,omalovazavanja svega sto nije SNSD,podmetanja,duplih arsina,stavljanja sebe ispred drzave i naroda,ekonomskog unistavanja.Vrijeme je da narod kaze DOSTA JE!

ODGOVORITE
Name

Majevica

29.06.2014 13:58

Sta reci o covjeku koji srbima ogadio sve sto je srpsko!? Ima li veceg zla od ove vlasti!?

ODGOVORITE
Name

Antifasista

29.06.2014 14:39

https://m.youtube.com/watch?v=nZaov93OAQk Majke mi, ja ne znam ko je vise lud, Dodik ili ja, zato sto ne mogu da vjerujem da sam ja za tu budalu nekad glasao!

ODGOVORITE
Name

igor

29.06.2014 15:17

Ne daj Mladjo da zavadja narod tebi vjerujem.

ODGOVORITE
Name

dnk

29.06.2014 17:19

Tako je, za SDS glasam ja i moja sira porodica od 1996. godine! I uvijek cemo, jer boljih nema.

ODGOVORITE
Name

analiticar

29.06.2014 19:18

Njegova stranka je toliko podijelila gradjane da za najmanju uslugu nece da cuju ostale gradjane ako nisu u njihovoj stranci..

ODGOVORITE
Name

крсто

29.06.2014 19:54

је ли било реално да овај баја толико влада, па питајте се ви његови бирачи колика је и ваша одговорност што сте довели дезертера и манипулатора на власт и сада грцамо сви, нема нам лако повратка у какву такву нормалу.

ODGOVORITE
Name

damir

30.06.2014 08:24

DODIK NE SVADJA NAROD A TI BOSICU I TVOJ SAVEZ NIKAD NEĆETE BITI BLIZU OSVAJANJA VLASTI

ODGOVORITE
Name

вукоје

30.06.2014 13:45

Босић је примјер паметне особе какава је потребна нашем народу. Хоћемо се освијестити једном и почети гласати за позитивне људе, позитивне ствари, за добро, за разумно, до када да гласамо за Баје, тајкуне, преваранте, бахате и надобудне који нам се смију у фацу? Вријеме је да кажемо СТОП!

ODGOVORITE