Лазовић иде у Фајенорд?!

Нападач Партизана добио понуду Фајенорда и могуће је да ускоро напусти црно-беле. Николић има договор са Лазовићем.

Фудбал 29.06.2014 | 13:19
Лазовић иде у Фајенорд?!

У Партизану још увек чекају појачања, а у међувремену би црно-бели могли да остану без Данка Лазовића.

Искусни нападач изјавио је последњег дана припрема на Златибору да ће одлазак из клуба у овом прелазном року узети у разматрање само у случају одличне иностране понуде.

Управо таква спрема се у Холандији и требало би ускоро да буде прослеђена Партизану.

Некадашњег репрезентативца Србије жели ротердамски Фајенорд!

Интересовања Холанђана Лазовић је пренео шефу стричног штаба Марку Николићу.

"То је једини играч где се ми ништа не питамо. Данко има такву опцију у уговору и може да је користи у прелазном року. Морамо да понекад да направимо компромис, али видећемо како ће то тећи", каже Николић

Тренер "парног ваљка" истиче да су могућности Партизана по питању Лазовића лимитиране, али се нада да нападач неће оставити клуб "на цедилу" и да ће му обезбедити довољно времена да реагује у проналажењу адекватне замене.

"Сигуран сам да нас Данко неће напустити дан-два пред утакмицу. Ако буде одлазио, то ће бити за неколико дана. Имам са њим директну комуникацију и имамо договор да нас не доведе у тешку ситуацију. Сигуран сам да он тако нешто неће направити", уверен је Николић.

После Марка Ломића, који додуше није ни постао играч Партизана, али се очекивало, вицешампиона Србије у току припрема могао би да напусти још један искусни фудбалер, који би у предстојећим европским квалификацијама био од велике користи.

Нови тренер Фајенорда Фред Рутен тренирао је Лазовића у ПСВ Ајндховену.

Коментари / 0

Оставите коментар