Lazović ide u Fajenord?!

Napadač Partizana dobio ponudu Fajenorda i moguće je da uskoro napusti crno-bele. Nikolić ima dogovor sa Lazovićem.

Fudbal 29.06.2014 | 13:19
Lazović ide u Fajenord?!

U Partizanu još uvek čekaju pojačanja, a u međuvremenu bi crno-beli mogli da ostanu bez Danka Lazovića.

Iskusni napadač izjavio je poslednjeg dana priprema na Zlatiboru da će odlazak iz kluba u ovom prelaznom roku uzeti u razmatranje samo u slučaju odlične inostrane ponude.

Upravo takva sprema se u Holandiji i trebalo bi uskoro da bude prosleđena Partizanu.

Nekadašnjeg reprezentativca Srbije želi roterdamski Fajenord!

Interesovanja Holanđana Lazović je preneo šefu stričnog štaba Marku Nikoliću.

"To je jedini igrač gde se mi ništa ne pitamo. Danko ima takvu opciju u ugovoru i može da je koristi u prelaznom roku. Moramo da ponekad da napravimo kompromis, ali videćemo kako će to teći", kaže Nikolić

Trener "parnog valjka" ističe da su mogućnosti Partizana po pitanju Lazovića limitirane, ali se nada da napadač neće ostaviti klub "na cedilu" i da će mu obezbediti dovoljno vremena da reaguje u pronalaženju adekvatne zamene.

"Siguran sam da nas Danko neće napustiti dan-dva pred utakmicu. Ako bude odlazio, to će biti za nekoliko dana. Imam sa njim direktnu komunikaciju i imamo dogovor da nas ne dovede u tešku situaciju. Siguran sam da on tako nešto neće napraviti", uveren je Nikolić.

Posle Marka Lomića, koji doduše nije ni postao igrač Partizana, ali se očekivalo, vicešampiona Srbije u toku priprema mogao bi da napusti još jedan iskusni fudbaler, koji bi u predstojećim evropskim kvalifikacijama bio od velike koristi.

Novi trener Fajenorda Fred Ruten trenirao je Lazovića u PSV Ajndhovenu.

Komentari / 0

Ostavite komentar