Мурињова жеља - Дрогба, врати се!

Нападач Обале Слоноваче и легенда Челсија, Дидије Дрогба, од овог лета је слободан играч, а тренер лондонског клуба Жозе Мурињо покушава да убеди капитена "слонова" да поново обуче плави дрес.

Фудбал 28.06.2014 | 16:07
Мурињова жеља - Дрогба, врати се!

Француски "Ле 10 спорт" тврди да је ветеран спреман да одлучи где ће наставити каријеру након што је његова репрезентација елиминисана са Светског првенства у Бразилу.

Дрогби је уговор истекао на крају ове сезоне у турском Галатсарају, и сада као слободан играч има две опције - повратак у клуб у којем је стекао статус легенде или одлазак у Серију А, тачније у Јувентус.

Последњих дана се у медијима појављује информација да је Мурињо звао Дрогбу да се врати у Челси, али да је Јувентус реалнија опција због минутаже коју му је понудила "Стара дама".

Иако има 36 година, Дрогба је и даље један од најбољих нападача на свету. У свом најбољем периоду каријере имао је сјајне партије играјући за Челси, са којим је 2012. године освојио Лигу шампиона и био један од најзаслужнијих што је "ушати пехар" на Стамфорд Бриџу.

Искусни нападач би био велики подстрек лондонском клубу, због чињенице да је жива легенда, као и због "посебне везе" са Мурињом.

Раније је изјавио да је спреман да игра још барем две године на високом нивоу, и да је услов преласка у неки од клубова играње у Лиги шампиона.

И Јувентус и Челси испуњавају услове, а одлука остаје на Дрогби. Да ли ће се преселити у Италију или ипак одазвати позиву Жозеа Муриња, сазнаћемо у наредним данима.

Коментари / 0

Оставите коментар