Босић: Све ће се знати до 14. јула

Предсједник Српске Демократске Странке Младен Босић изјавио је у Петрову да ће српски кандидат за Предсједништво БиХ бити онај о коме се договоре у Савезу за промјене.

Република Српска 28.06.2014 | 18:34
Босић: Све ће се знати до 14. јула

- Да ли ће то бити лидер ПДП-а Младен Иванић или неко други то ће се знати до 14. јула, када је крајњи рок за предају имена кандидата", изјавио је Босић, који је присуствовао отварању нове фабрике кревета "Напко бедс" у Петрову.

Одговарајући на питање зашто Иванићева партија није пријављена Централној изборној комисији, већ само коалиција СДС-СНС, Босић је рекао да није пријављен ПДП, али ни остале чланице Савеза за промјене.

- То је због тога што смо договорили да ове двије странке из техничких разлога пријаве коалицију за све остале партије, па је, према томе, то техничка ствар", објаснио је Босић.

Одговарајући на питање значи ли то да ће Иванић бити кандидат ПДП-а или Коалиције, односно Савеза за промјене, лидер СДС је одговорио да ће "коалиција имати свог члана на основу тога како се заврше преговори".

- Да ли ће бити Иванић или неко други чућете до рока који за то прописује ЦИК", рекао је Босић.
 

Коментари / 24

Оставите коментар
Name

Зоки

28.06.2014 06:49

СДС мозе на власт али само да не буду као СНСД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дукс

28.06.2014 07:34

Како новине попут Преса и остале протурају дезинформације да ПДП НАПУШТА САВЕЗ ЗА ПРОМЈЕНЕ што су синоћ демантовали на АТВ у емисији Апостроф Игор Црнадак из ПДП-а и Ћулузан из СДС.Али има објективних медија које још није купио Баја

ОДГОВОРИТЕ
Name

расуло

28.06.2014 07:57

НЕ ЗНАМО СА КИМЕ БИ НЕ ЗНАМО КО БИ СА НАМА АЛ ЗНАМО ДА БИ ТРЕБАЛИ ПОБЕДИТИ Е ТУГО МОЈА МОРАМ ЗА ВАС ГЛАСАТ АЛИ БИХ БИО СРЕТАН ДА ВАС НЕ ГЛЕДАМ СВЕ ДО ИЗБОРА НЕКАКО БИ МИ БИЛО ЛАКШЕ ДА МИ СЕ НЕ ЗГАДИТЕ ПРЕ ВРЕМЕНА И ИЗБОРА,,Расуло на све стране,,у политици милионер на улици сиромах,,стара пословица која најбоље осликава садашње стање давно је неко рекао политика и проституција су двије сестре близнакиње само једна зна да је ружна док друга сво вријеме и себе и друге убјеђује да је лијепа-срамна занимања су оба лажна обећања и оба без љубави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

28.06.2014 08:24

СДС мора кад дође на власт да води умерену проевропску политику. СДС несме у први план стављати националистичку реторику, мора у Републици Српској увести владавину закона и права, мора оснажити полицију тако што ће разорити кумовске, пријатељске и тајкунске везе и дати предност стручним и образованим људима да воде МУП а оне са сумњивим дипломама очистити из МУП-а, СДС ће морати извршити удар на тужилаштва која не раде свој посао, СДС ће морати да се обрачуна са криминалом и корупцијом и то без милости ако не желе да у скорије време доживе и они судбину СНСД-а, на крају СДС ће морати да у својим редовима оне полуобразоване врати тамо где им је и место јер су заузели позиције које им очигледно не припадају и дају предност паметним и умереним људима чија реч нешто значи. Уколико се буду доласком на власт понашали бахато и онако силеџијски као што је то СНСД радио, СДС се на тој власти неће моћи задржати ни годину дана јер ће онда уследити Народна буна, а то је онда пропаст целог система. На СДС-у је велика одговорност, и ако се не буду понашали одговорно и на кључним местима имали одговорне образоване и стручне људе то ће их одвести у директну пропаст. Ја мислим да су у СДС-у свесни целокупне ситуације и у шта се све упуштају. СДС ће морати закону дати предност изнад свега, ако то не учине неће их бити нигде. Тешко је време пред СДС-ом , дали ће се знати изборити и оправдати поверење које ће им Народ несумњиво дати на Изборима, остаје да се види. СНСД у свему овом неће имати никакву шансу. После избора та партија ће нестати са политичке сцене. СНСД је предност у свему давао тајкунима и криминалцима а закони су стајали као мртво слово на папиру. То СДС неће себи смети дозволити иначе од промена онда нема ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

28.06.2014 08:30

Ко год додје за кандидата не мозе бити горе зло од Додика.Цовјек који свој народ без сазаљења краде и гура у пропаст је најгори издајица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПДП

28.06.2014 08:52

Само Иванић,нико други или нема коалиције!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гога

28.06.2014 08:54

Ста петљас са тим Иваницем цовјеце ?Сто не идете сами јасно и гласно СДС и цега се сад бојите,губим стрпљење и за вас полако,цему ти привјесци и ста оцекујете од њих.Могу само да се пред крај продају Додику за паре и онда це те зевати у празно.Ја вас не разумем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

разум

28.06.2014 09:24

Босиц је најбољи кандидат убједљиво за било коју функцију. Побједице за Предсједниство убједљивом предносцу. Само слозно до побједе. Наци це се добро мјесто и за Иваница и све остале. Без сујете. Ово је крај за ову садасњу власт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

28.06.2014 10:05

Бојим се сад це Додик правити неким селима расвјету и асфалт а они це за њега гласати

ОДГОВОРИТЕ
Name

васке

28.06.2014 10:27

Коалиција СДС - СНС је пријављена зато сто је то сигнал из БГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој став

28.06.2014 11:31

Ре Слободан, До задње ријечи потписујем твој коментар, све изнад и изван овог коментара је сувишно! Свака част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лубеница

28.06.2014 12:19

Изгледа ништа од коалиције...пуче к'о лубеница... Можда је тако и боље...гдје пуно баба килава су дјеца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кога ћемо

28.06.2014 13:24

Хајде да будемо реални Босић има више шанси од Иванића, а сем тога, па је ли то предсједништво једина функција која је за Иванића? Јел то нешто лоше бити министар у Влади или Савјету министара? Млађо Иванић је паметан човјек и мислим да ће схватити да може бити одличан премијер или министар у неком важном министарству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

28.06.2014 14:03

Све иде у добром смјеру.Полако се лопта спуста И јединство у Савезу је најпотребније.Босицу договори се са Иваницем И пусти сујете И наговарања да се Савез распадне сто једино одговара Додику.СДС ПДП НДП СНС И остали само слозно инаце сте сви губитници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор П.

28.06.2014 14:04

Зашто се чека 14. јули? Зашто одмах не објаве имена свих кандидата?

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

28.06.2014 14:13

Мислим да није Проблем у политицарима него у народу,па искрено ми смо народ који воли мало преварити ,несто уцинити за некога и ако је против закона,мало узети и за себе,мало и слагати,не превисе радити итд.Па и ови политицари су из народа нису ни они досли с неба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мостар

28.06.2014 15:05

Ко год дође послије Баје на власт ухватит ће се за главу, кад спозна комплексност свих финансијскух дубиоза које за собом оставља СНСД. Ја лично бих волио да Баја и његов сарадник академик Човић изгубе изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аналитицар

28.06.2014 15:13

Један од најбољих политицара у региону,није галамдзија али је све остало на његовој страни И мислим да це ово око имена ријесити на најбољи могуци нацин..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

28.06.2014 15:39

Ко са Иваницем спава,пописан се буди

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миљана

28.06.2014 17:40

Вријеме је да у октобру додје до промјена,јер политика СНСД води овај народ у пропаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мареска

28.06.2014 20:50

Напред СДС и Савез за промјене.До конацне побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гога

29.06.2014 09:31

Ја не знам цему толика борба за власцу кад су ови све покрали.Са цим це да владају Босиц,Иваниц... кад нема пара.....бесмислено....једино ако це нам отети и они ово мало сто је остало...не разумијем помозите ми.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриот

30.06.2014 08:57

Браво Слободане!Свака ти је Његошева!СДС мора нешто промијенити од октобра или одосмо у 3 лијепе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

30.06.2014 10:22

Кога брига за Босићем, Иванићем, Додиком! Што би се рекло- све мој до мога! Ма не могу вас више гледати колико ми се гадите! Сви сте ви исти!

ОДГОВОРИТЕ