Данас на Вимблдону: Новак и Бојана

Петог дана Вимблдона на терену ће се наћи троје српских представника – Бојана Јовановски, Новак Ђоковић и Ненад Зимоњић.

Тенис 27.06.2014 | 10:53
Данас на Вимблдону: Новак и Бојана

Новак игра први меч на Централном терену од 14 часова, а његов противник биће Француз Жил Симон.

Нешто касније свој меч трећег кола игра Бојана, која са Чехињом Терезом Шмитковом игра други меч на Терену 17. Програм у 12.30 на том терену отварају Италијан Фабио Фоњини и Кевин Андесон из Јужноафричке републике.

Јовановски ће у петак играти и у миксу, пошто је у пару са Матеом Павићем из Хрватске чека сусрет са Аустријанцем Јиргеном Мелцером и Анабелом Медином Гаригес из Шпаније. Тај меч је четврти по реду на истом оном на којем Бојана игра свој дуел у синглу са Шмитковом.

Зимоњић и Канађанин Данијел Нестор играју трећи меч на Терену 11 на којем се игра од 12.30. Њихови ривали у другом колу у конкуренцији дублова биће Немци Дастин Браун и Јан-Ленард Штруф.

На Централном терену после Новака и Симона један од дербија трећег кола код тенисерки играју Американка Венус Вилијамс и Петра Квитова из Чешке. Потом ће се, очекивано, на том терену наћи бранилац титуле Енди Мари и Шпанац Роберто Баутиста-Агут.

На Терену 1, на којем такође први меч почиње у 14 часова, играју прво Кинескиња На Ли и Барбора Захлавова Стрицова из Чешке. Потом на терен излазе Бугарин Григор Димитров и Александр Долгополов из Украјине, пре дуела Чеха Томаша Бердиха и Марина Чилића из Хрватске.

Коментари / 0

Оставите коментар