Danas na Vimbldonu: Novak i Bojana

Petog dana Vimbldona na terenu će se naći troje srpskih predstavnika – Bojana Jovanovski, Novak Đoković i Nenad Zimonjić.

Tenis 27.06.2014 | 10:53
Danas na Vimbldonu: Novak i Bojana

Novak igra prvi meč na Centralnom terenu od 14 časova, a njegov protivnik biće Francuz Žil Simon.

Nešto kasnije svoj meč trećeg kola igra Bojana, koja sa Čehinjom Terezom Šmitkovom igra drugi meč na Terenu 17. Program u 12.30 na tom terenu otvaraju Italijan Fabio Fonjini i Kevin Andeson iz Južnoafričke republike.

Jovanovski će u petak igrati i u miksu, pošto je u paru sa Mateom Pavićem iz Hrvatske čeka susret sa Austrijancem Jirgenom Melcerom i Anabelom Medinom Gariges iz Španije. Taj meč je četvrti po redu na istom onom na kojem Bojana igra svoj duel u singlu sa Šmitkovom.

Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor igraju treći meč na Terenu 11 na kojem se igra od 12.30. Njihovi rivali u drugom kolu u konkurenciji dublova biće Nemci Dastin Braun i Jan-Lenard Štruf.

Na Centralnom terenu posle Novaka i Simona jedan od derbija trećeg kola kod teniserki igraju Amerikanka Venus Vilijams i Petra Kvitova iz Češke. Potom će se, očekivano, na tom terenu naći branilac titule Endi Mari i Španac Roberto Bautista-Agut.

Na Terenu 1, na kojem takođe prvi meč počinje u 14 časova, igraju prvo Kineskinja Na Li i Barbora Zahlavova Stricova iz Češke. Potom na teren izlaze Bugarin Grigor Dimitrov i Aleksandr Dolgopolov iz Ukrajine, pre duela Čeha Tomaša Berdiha i Marina Čilića iz Hrvatske.

Komentari / 0

Ostavite komentar