Богдановић остаје у Партизану?

Српски кошаркаш Богдан Богдановић изабран је као 27. пик од стране Финикса на НБА драфту, а постоји могућност да он остане у Партизану још бар једну сезону.

Кошарка 27.06.2014 | 10:29
Богдановић остаје у Партизану?

“Мислимо да ће се он вратити у Европу, али ћемо бити заитересовани за његов развој”, рекао је генерални менаџер Финикса Рајан Мекдонахју.

Санси су, поред Богдановића изабрали Ти Џеј Ворена и Тајлера Ениса.

Финикс има проблеме са Пи-Џејом Такером, Ишом Смитом и Ериком Бледсом, који би могли да напусте екипу, ако се не постигну споразуми о новим уговорима. Ипак Мек Донахју истиче да је приоритет задржати их.

"Желимо да задржимо сву тројицу. Нисмо никога бирали на драфту да их замене, већ смо се одлучили за оне за које мислимо да нам могу дати „дубину“. Желимо да наставимо са довођењем младих, талентованих играча, који могу да буду добри кошаркаши у будућности. Приоритет је да задржимо ову тројицу, а да њима додамо ове играче са драфта", рекао је он.

Поред Богдановића, на драфту су учествовала још тројица српских кошаркаша. У другом кругу Николу Јокића је са позиције 41 узео Денвер, у Филаделфију ће Василије Мицић са 52. позиције, а Сиксерси су узели и Немању Дангубића са 54. места, али су га проследили Сан Антонију.

Ендру Вигинс, Џабари Паркер и Жоел Ембид очекивано су изабрани са прве три позиције на НБА драфту.

Коментари / 0

Оставите коментар