Душанићево шиканирање малих акционара

Мали акционари су се упутили у окружни привредни суд с надом да ће коначно бити проглашен стечај компаније Душанић.

Република Српска 26.06.2014 | 17:33
Душанићево шиканирање малих акционара

Како сазнајемо, све је стало на тешким ријечима, псовкама па и хватању за вратове унутар суда, када је морала хитно да регује и судска полиција.

Стечај није проглашен, а мали акционари тврде да су данас доказани криминал и корупција и у самом суду, јер су, како поручују, били испуњени сви услови за проглашење стечаја свих фирми које су у власништву компаније Душанић из Прњавора.

Предсједник Савеза малих акционара Републике Српске, Небојша Југовић, поставља питање како фирма може да ради ако су им рачуни блокирани већ три године, као што је то случај са компанијом Душанић.

Југовић тврди да се адвокат Петра Душанића није појавио с намјером, како би се одгодио цјелокупан поступак покретања стечаја.

На прозивке малих акционара, Душанић се очигледно не обазире много. Први је напустио судницу, али и окружни привредни суд. Није био расположен за било какву изјаву, али је зато имао коментар за нашу телевизију.

Мали акционари су се окупили и испред Боске са транспарентом "Стоп крим држави". Поновили су раније тврдње да су им акције Боске нелегално одузете. Због пријетњи да ће насилно упасти у робну кућу, тврде да су били позивани и у полицију.

Мали акционари су познати широј јавности због борбе за акције унутар предузећа компаније Душанић из Прњавора, као што су Метал и Промет, некадашњи привредно јаке фирме.

Међу окупљенима испред Боске могли су се видјети и поједини акционари из Јелшинграда, али и некада звучна имена, као што је Тихомир Глигорић, бивши директор Геодетске управе, као и Ацо Прелић, некадашњи предводник незадовољних бораца.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

мики

26.06.2014 16:28

Па зар овај није у затвору?

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја

26.06.2014 19:37

Лопов адвокат и бандит Бубиц брани лопова Дусаница. А тог лопова и бандита Бубица добро знају радници ЈелсинградаФМД Прњавор који им је отео по плату. Зивјела власт и нас закон...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

26.06.2014 19:42

Адвокат Зоран Бубуц је срамота своје професије. Отео радницима у ФМД -у плату а они само тразили своје 3 плате... погледај дом свој андјеле...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

26.06.2014 20:29

Поздрав за адвоката Зорана Бубица од радника ФМд Прњавор...

ОДГОВОРИТЕ