Бора на Малдивима вјерио дјевојку

Рокер је на романтичном путовању запросио 22 године млађу изабраницу.

Забава 26.06.2014 | 09:28
Бора на Малдивима вјерио дјевојку

Ђорђевић, који се од друге супруге Александре развео пре два и по месеца, спреман је за трећи брак са извесном Словенком. Рокер  открива да је током двонедељног одмора на Малдивима одлучио да запроси нову девојку, али крије њен идентитет и детаље просидбе.

- Себи сам рекао да нисам још за бацање! Одлично смо се забавили на Малдивима. Био сам тамо са младом вереницом и заиста сам уживао. Имали смо базен у близини бунгалова, али ја сам се купао у океану. Волим да фотографишем, па можете да видите колико је тамо лепо. Бунгалови су скупљи, дневно коштају двеста евра, па тамо нисам био, али сасвим сам задовољан апартманом на обали. Били смо смештени на једном од 1.200 острваца које заправо чине архипелаг Малдиви. До главног града Мале лети се хидроглисером и то је посебна атракција - рекао нам је Бора.

Рокер каже да се са вереницом одлично забавио на Малдивима.

- Опробали смо се у пецању. Моја вереница је упецала две рибе, а ја четири. Упецао сам највише од свих у групи у којој смо били. Мештани су нам после те рибе испекли на роштиљу, па смо их сласно појели за вечеру - каже Бора.


Коментари / 0

Оставите коментар