Bora na Maldivima vjerio djevojku

Roker je na romantičnom putovanju zaprosio 22 godine mlađu izabranicu.

Zabava 26.06.2014 | 09:28
Bora na Maldivima vjerio djevojku

Đorđević, koji se od druge supruge Aleksandre razveo pre dva i po meseca, spreman je za treći brak sa izvesnom Slovenkom. Roker  otkriva da je tokom dvonedeljnog odmora na Maldivima odlučio da zaprosi novu devojku, ali krije njen identitet i detalje prosidbe.

- Sebi sam rekao da nisam još za bacanje! Odlično smo se zabavili na Maldivima. Bio sam tamo sa mladom verenicom i zaista sam uživao. Imali smo bazen u blizini bungalova, ali ja sam se kupao u okeanu. Volim da fotografišem, pa možete da vidite koliko je tamo lepo. Bungalovi su skuplji, dnevno koštaju dvesta evra, pa tamo nisam bio, ali sasvim sam zadovoljan apartmanom na obali. Bili smo smešteni na jednom od 1.200 ostrvaca koje zapravo čine arhipelag Maldivi. Do glavnog grada Male leti se hidrogliserom i to je posebna atrakcija - rekao nam je Bora.

Roker kaže da se sa verenicom odlično zabavio na Maldivima.

- Oprobali smo se u pecanju. Moja verenica je upecala dve ribe, a ja četiri. Upecao sam najviše od svih u grupi u kojoj smo bili. Meštani su nam posle te ribe ispekli na roštilju, pa smo ih slasno pojeli za večeru - kaže Bora.


Komentari / 0

Ostavite komentar