Сутра на Вимблдону

На борилиштима широм Вимблдона изаћиће три српска представника четвртог дана такмичења, у четвртак - у синглу Ана Ивановић и Душан Лајовић, те Бојана Јовановски која ће учествовати у дублу и микс дублу.

Тенис 25.06.2014 | 21:21
Сутра на Вимблдону

Ана Ивановић ће на терену три играти у другом термину против Жи Женг, након што се заврши сусрет између Милоша Раонића и Џека Сока из Сједињених Америчких Држава.

У 12.30 часова на терену осам играће Душан Лајовић против пољског тенисера Лукаша Кубота и Дуци ће бити једини мушки представник Србије у четвртак.

Бојану Јовановски очекује највећи посао пошто прво игра дубл сусрет на терен девет, у пару са Евом Хрдиновом против Андреје Клепац и Марије Торо-Флоро. Затим, Бојана у комбинацији са Матеом Павићем укршта рекете са Јургеном Мелцером и Анабел-Медином Гаригез.

Рафаел Надал у 14 часова на централном терену има окршај са Лукашом Росолом, док на истом игралишту Роџер Федерер игра у трећем термину против Жила Милера.

Занимљив програм биче и на терену један где отвара у 14 сати Серена Вилијамс са Шанел Шеперс, онда излазе Станислас Вавринка и Јен Хсун Лу, а на крају играју Марија Шарапова и Тимеа Башчински.

Коментари / 0

Оставите коментар