Sutra na Vimbldonu

Na borilištima širom Vimbldona izaćiće tri srpska predstavnika četvrtog dana takmičenja, u četvrtak - u singlu Ana Ivanović i Dušan Lajović, te Bojana Jovanovski koja će učestvovati u dublu i miks dublu.

Tenis 25.06.2014 | 21:21
Sutra na Vimbldonu

Ana Ivanović će na terenu tri igrati u drugom terminu protiv Ži Ženg, nakon što se završi susret između Miloša Raonića i Džeka Soka iz Sjedinjenih Američkih Država.

U 12.30 časova na terenu osam igraće Dušan Lajović protiv poljskog tenisera Lukaša Kubota i Duci će biti jedini muški predstavnik Srbije u četvrtak.

Bojanu Jovanovski očekuje najveći posao pošto prvo igra dubl susret na teren devet, u paru sa Evom Hrdinovom protiv Andreje Klepac i Marije Toro-Floro. Zatim, Bojana u kombinaciji sa Mateom Pavićem ukršta rekete sa Jurgenom Melcerom i Anabel-Medinom Garigez.

Rafael Nadal u 14 časova na centralnom terenu ima okršaj sa Lukašom Rosolom, dok na istom igralištu Rodžer Federer igra u trećem terminu protiv Žila Milera.

Zanimljiv program biče i na terenu jedan gde otvara u 14 sati Serena Vilijams sa Šanel Šepers, onda izlaze Stanislas Vavrinka i Jen Hsun Lu, a na kraju igraju Marija Šarapova i Timea Baščinski.

Komentari / 0

Ostavite komentar