Туча у селекцији БиХ?!

Новинар БХТ Велид Спахо, који је на Мундијалу у телефонском разговору открио да је после меча са Нигеријом дошло до сукоба међу играчима селекције БиХ, у којем је наводно учествовао капитен Емир Спахић.

Фудбал 25.06.2014 | 16:10
Туча у селекцији БиХ?!

Пораз од Нигерије и елиминација репрезентације Босне и Херцеговине са Светског првенства су очекивано покварили атмосферу међу екипом, иако се ради о њиховом првом, историјском наступу на Мундијалу.
На каналу Yоутубе појавио се аудио снимак телефонског разговора новинара БХТ Велида Спахе са њему очигледно блиском особом, а не знајући да се разговор снима саговорнику је открио неке занимљиве детаље из Бразила.

"Чуо сам, не знам сад јел тачно, да је било послије утакмице на рубу инцидента, туче неке...Не знам, између Спахића и још некога, то сам чуо...", рекао је Спахо.

Иако његове речи не значе нужно да се сукоб и догодио и треба их узети са резервом чињеница је да су извештачи са лица места у директном контакту са репрезентацијом, па и самим играчима и да имају много бољи увид у оно што се дешава у Бразилу.

Новинар БХТ је потом прокоментарисао једног играча, али је остало нејасно ко је у питању.

"Онај је будала, оног сметљара треба отјерати и то је то. И Папе (Сафет Сушић оп.а.) нема дисциплину, да је Папе имао м... да га отјера боље би било".

Коментари / 0

Оставите коментар