Tuča u selekciji BiH?!

Novinar BHT Velid Spaho, koji je na Mundijalu u telefonskom razgovoru otkrio da je posle meča sa Nigerijom došlo do sukoba među igračima selekcije BiH, u kojem je navodno učestvovao kapiten Emir Spahić.

Fudbal 25.06.2014 | 16:10
Tuča u selekciji BiH?!

Poraz od Nigerije i eliminacija reprezentacije Bosne i Hercegovine sa Svetskog prvenstva su očekivano pokvarili atmosferu među ekipom, iako se radi o njihovom prvom, istorijskom nastupu na Mundijalu.
Na kanalu Youtube pojavio se audio snimak telefonskog razgovora novinara BHT Velida Spahe sa njemu očigledno bliskom osobom, a ne znajući da se razgovor snima sagovorniku je otkrio neke zanimljive detalje iz Brazila.

"Čuo sam, ne znam sad jel tačno, da je bilo poslije utakmice na rubu incidenta, tuče neke...Ne znam, između Spahića i još nekoga, to sam čuo...", rekao je Spaho.

Iako njegove reči ne znače nužno da se sukob i dogodio i treba ih uzeti sa rezervom činjenica je da su izveštači sa lica mesta u direktnom kontaktu sa reprezentacijom, pa i samim igračima i da imaju mnogo bolji uvid u ono što se dešava u Brazilu.

Novinar BHT je potom prokomentarisao jednog igrača, ali je ostalo nejasno ko je u pitanju.

"Onaj je budala, onog smetljara treba otjerati i to je to. I Pape (Safet Sušić op.a.) nema disciplinu, da je Pape imao m... da ga otjera bolje bi bilo".

Komentari / 0

Ostavite komentar