Звезда представила Лалатовића

Црвена звезда представила је у среду новог тренера. Ненад Лалатовић, некадашњи капитен, преузео је тим актуелног шампиона Србије.

Фудбал 25.06.2014 | 15:26
Звезда представила Лалатовића

Лалатовић је с црвено-белима потписао уговор на једну плус две године, а очекују га исти проблеми као и његове претходнике –неисплаћени и незадовољни играчи, мало новца за појачања.

"Ситуација јесте тешка, али се то не гледа када те позове Звезда. Вратио сам се у своју другу кућу, даћу све да оправдам поверење, емоције раде, најежио сам се", рекао је Лаловић.

Он је навео да је предао списак жеља руководству клуба и истакао да онима којима буду долазили треба да буде част и задовољство што ће носити дрес Звезде.

"Ситуација је таква каква јесте, није бајна и сјајна. Они који дођу мора, пре свега, да им буде част и задовољство што ће носити црвено-бели дрес и мора да знају да ће новац зарадити тек када оду у иностранство. Има и оних који ће отићи, а они који буду дошли биће будућност Звезде и са њима ће за годину-две клуб стати на ноге", рекао је нови тренер црвено-белих.

Лалатовић је рекао да се чуо са својим кумом Немањом Видићем који му је пожелео срећу и додао да се "нада да ће направити бар још једног таквог играча".

Конференција за новинаре одржана је буквално на тераси уместо у Медија центру, јер на стадиону нема струје, а генерални секретар клуба Звездан Терзић рекао је да то "на симболичан начин осликава стање у Звезди".

Нови спотски директор је рекао да је клубу хитно потребно седам милиона евра, или ће бити избачен из Јелен Суперлиге. Звезда је већ жестоко кажњена за предстојећу сезону, не може да се такмичи у Европи.

Фудбалери Звезде окупиће се у петак, а од 5. до 14. јула ће бити у Словенији, затим ће отпутовати у Белгију где ће одиграти две пријатељске утакмице против Генка и Мехелана. Црвено-бели ће се потом вратити у Београд и онда поново отићи у Словенију на други део припрема.

Лалатовић је најавио да ће клуб на припремама одиграти осам или девет утакмица.

Коментари / 0

Оставите коментар