Zvezda predstavila Lalatovića

Crvena zvezda predstavila je u sredu novog trenera. Nenad Lalatović, nekadašnji kapiten, preuzeo je tim aktuelnog šampiona Srbije.

Fudbal 25.06.2014 | 15:26
Zvezda predstavila Lalatovića

Lalatović je s crveno-belima potpisao ugovor na jednu plus dve godine, a očekuju ga isti problemi kao i njegove prethodnike –neisplaćeni i nezadovoljni igrači, malo novca za pojačanja.

"Situacija jeste teška, ali se to ne gleda kada te pozove Zvezda. Vratio sam se u svoju drugu kuću, daću sve da opravdam poverenje, emocije rade, naježio sam se", rekao je Lalović.

On je naveo da je predao spisak želja rukovodstvu kluba i istakao da onima kojima budu dolazili treba da bude čast i zadovoljstvo što će nositi dres Zvezde.

"Situacija je takva kakva jeste, nije bajna i sjajna. Oni koji dođu mora, pre svega, da im bude čast i zadovoljstvo što će nositi crveno-beli dres i mora da znaju da će novac zaraditi tek kada odu u inostranstvo. Ima i onih koji će otići, a oni koji budu došli biće budućnost Zvezde i sa njima će za godinu-dve klub stati na noge", rekao je novi trener crveno-belih.

Lalatović je rekao da se čuo sa svojim kumom Nemanjom Vidićem koji mu je poželeo sreću i dodao da se "nada da će napraviti bar još jednog takvog igrača".

Konferencija za novinare održana je bukvalno na terasi umesto u Medija centru, jer na stadionu nema struje, a generalni sekretar kluba Zvezdan Terzić rekao je da to "na simboličan način oslikava stanje u Zvezdi".

Novi spotski direktor je rekao da je klubu hitno potrebno sedam miliona evra, ili će biti izbačen iz Jelen Superlige. Zvezda je već žestoko kažnjena za predstojeću sezonu, ne može da se takmiči u Evropi.

Fudbaleri Zvezde okupiće se u petak, a od 5. do 14. jula će biti u Sloveniji, zatim će otputovati u Belgiju gde će odigrati dve prijateljske utakmice protiv Genka i Mehelana. Crveno-beli će se potom vratiti u Beograd i onda ponovo otići u Sloveniju na drugi deo priprema.

Lalatović je najavio da će klub na pripremama odigrati osam ili devet utakmica.

Komentari / 0

Ostavite komentar