Добој: Запаљена кућа шефа инспекције

Спрат и дио крова куће Мирослава Лазића, в.д. начелника Одјељења за инспекцијске послове Административне службе града Добој, у приградском насељу Липац, изгорио је у пожару.

Република Српска 24.06.2014 | 22:08
Добој: Запаљена кућа шефа инспекције

У ЦЈБ Добој наведено је да су у понедјељак службеници Полицијске станице Добој 2 заједно с инспектором за противпожарну заштиту ЦЈБ Добој и судским вјештаком електро струке извршили увиђај на лицу мјеста, како би се утврдиле околности избијања пожара на спрату Лазићеве куће.

"Приликом вршења увиђаја вјештак електро струке искључио је могућност да је пожар узрокован запаљењем електроинсталација", наводе у добојској полицији. Поручују да раде на утврђивању чињеница о могућем узроку пожара.

"Нема трагова уласка трећих лица у кућу, узрок пожара нису електроинсталације, али пошто се још  не зна тачан узрок, окарактерисано је као кривично дјело паљевина", сазнаке се из истраге је.

Иначе, у вријеме избијања пожара у кући није било никога.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

xxл

24.06.2014 20:12

"Нема трагова уласка трећих лица у кућу, узрок пожара нису електроинсталације, али пошто се још не зна тачан узрок, окарактерисано је као кривично дјело паљевина", сазнаке се из истраге је. Кривично дјело? Ништа се не зна а кривично дјело?Баш чудна правна квалификација?

ОДГОВОРИТЕ
Name

михајло

24.06.2014 20:39

Нека ураде увидјај противпозарни инспектори Миленко Пудар и Миленко Лукиц из ЦЈБ Бијељина па да видите како се истрага обуставља у року пар дана и како се наводи у високоструцном налазу :"...на лицу мјеста нису надјени докази који указују да је позар подметнут а јасно је по изјави власника да се десио позар јер је избила ватра...а по изјави остеценог табла са осигурацима није била прицврсцена типловима...такодје је власник куца а и његова зена пусац те у куци није било пп апарата..." Обистабљане истраге це бити на опсту нескривену радост свих инспектора а посебно тузиласта а уз цаст од поцинилаца...а остеценом поступајуци инспектор нек постави цувено питање :" јел то имас проблем са неким,јел то оце да ти узму рекет"...

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

25.06.2014 04:17

То се догадја зато сто се на радна мјеста примају људи с купљеним дипломама и преко везе а не струцњаци,а да је подметнут врло лако могуце јер се зна да иснпектори рекетирају свакога ко има имало посла па не би било цудно да му је неко из освете ово урадио

ОДГОВОРИТЕ