Doboj: Zapaljena kuća šefa inspekcije

Sprat i dio krova kuće Miroslava Lazića, v.d. načelnika Odjeljenja za inspekcijske poslove Administrativne službe grada Doboj, u prigradskom naselju Lipac, izgorio je u požaru.

Republika Srpska 24.06.2014 | 22:08
Doboj: Zapaljena kuća šefa inspekcije

U CJB Doboj navedeno je da su u ponedjeljak službenici Policijske stanice Doboj 2 zajedno s inspektorom za protivpožarnu zaštitu CJB Doboj i sudskim vještakom elektro struke izvršili uviđaj na licu mjesta, kako bi se utvrdile okolnosti izbijanja požara na spratu Lazićeve kuće.

"Prilikom vršenja uviđaja vještak elektro struke isključio je mogućnost da je požar uzrokovan zapaljenjem elektroinstalacija", navode u dobojskoj policiji. Poručuju da rade na utvrđivanju činjenica o mogućem uzroku požara.

"Nema tragova ulaska trećih lica u kuću, uzrok požara nisu elektroinstalacije, ali pošto se još  ne zna tačan uzrok, okarakterisano je kao krivično djelo paljevina", saznake se iz istrage je.

Inače, u vrijeme izbijanja požara u kući nije bilo nikoga.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

xxl

24.06.2014 20:12

"Nema tragova ulaska trećih lica u kuću, uzrok požara nisu elektroinstalacije, ali pošto se još ne zna tačan uzrok, okarakterisano je kao krivično djelo paljevina", saznake se iz istrage je. Krivično djelo? Ništa se ne zna a krivično djelo?Baš čudna pravna kvalifikacija?

ODGOVORITE
Name

mihajlo

24.06.2014 20:39

Neka urade uvidjaj protivpozarni inspektori Milenko Pudar i Milenko Lukic iz CJB Bijeljina pa da vidite kako se istraga obustavlja u roku par dana i kako se navodi u visokostrucnom nalazu :"...na licu mjesta nisu nadjeni dokazi koji ukazuju da je pozar podmetnut a jasno je po izjavi vlasnika da se desio pozar jer je izbila vatra...a po izjavi ostecenog tabla sa osiguracima nije bila pricvrscena tiplovima...takodje je vlasnik kuca a i njegova zena pusac te u kuci nije bilo pp aparata..." Obistabljane istrage ce biti na opstu neskrivenu radost svih inspektora a posebno tuzilasta a uz cast od pocinilaca...a ostecenom postupajuci inspektor nek postavi cuveno pitanje :" jel to imas problem sa nekim,jel to oce da ti uzmu reket"...

ODGOVORITE
Name

dragan

25.06.2014 04:17

To se dogadja zato sto se na radna mjesta primaju ljudi s kupljenim diplomama i preko veze a ne strucnjaci,a da je podmetnut vrlo lako moguce jer se zna da isnpektori reketiraju svakoga ko ima imalo posla pa ne bi bilo cudno da mu je neko iz osvete ovo uradio

ODGOVORITE