Меси, срећан рођендан!

Адидас представио посебне рођенданске копачке за аргентинског чаробњака.

Фудбал 24.06.2014 | 19:42
Меси, срећан рођендан!

Адидас је представио специјално издање копачки за Лионела Месија, које је предвиђено да аргентински ас носи данас на тренингу за свој 27. рођендан, дан пре последње утакмице у групи коју Аргентина игра против Нигерије у Порто Алегреу.

Нове копачке су рођенданско издање адизероТМ Ф50 Меси патика, које аргентински чаробњак тренутно носи на ФИФА Светском купу у Бразилу.

Ове копачке карактерише елегантна нијанса неколико боја: зелене, плаве, розе, наранџасте и беле, заједно са три легендарне адидас пруге. На овај начин се комбинују револуционарна технологија и прецизни дизајн који потпуно пристаје стопалу четвроструког добитника Златне лопте.

Израђено је укупно 27 пари оваквих патика, сваки представља по једну годину Месијевог живота, уз два ексклузивно потписана пара која ће бити поклоњена на такмичењу @теаммесси на његов рођендан.

Рођенданске копачке су израз поштовања бренда адидас према аргентинском капитену, који је до сада постигао два гола на исто толико утакмица Светског првенства. Меси се нада да ц́е добити завршни рођендански поклон у среду увече додајуц́и овом броју још голова и обезбеђивањем првог места у групи за Аргентину.

Коментари / 0

Оставите коментар