Mesi, srećan rođendan!

Adidas predstavio posebne rođendanske kopačke za argentinskog čarobnjaka.

Fudbal 24.06.2014 | 19:42
Mesi, srećan rođendan!

Adidas je predstavio specijalno izdanje kopački za Lionela Mesija, koje je predviđeno da argentinski as nosi danas na treningu za svoj 27. rođendan, dan pre poslednje utakmice u grupi koju Argentina igra protiv Nigerije u Porto Alegreu.

Nove kopačke su rođendansko izdanje adizeroTM F50 Mesi patika, koje argentinski čarobnjak trenutno nosi na FIFA Svetskom kupu u Brazilu.

Ove kopačke karakteriše elegantna nijansa nekoliko boja: zelene, plave, roze, narandžaste i bele, zajedno sa tri legendarne adidas pruge. Na ovaj način se kombinuju revolucionarna tehnologija i precizni dizajn koji potpuno pristaje stopalu četvrostrukog dobitnika Zlatne lopte.

Izrađeno je ukupno 27 pari ovakvih patika, svaki predstavlja po jednu godinu Mesijevog života, uz dva ekskluzivno potpisana para koja će biti poklonjena na takmičenju @teammessi na njegov rođendan.

Rođendanske kopačke su izraz poštovanja brenda adidas prema argentinskom kapitenu, koji je do sada postigao dva gola na isto toliko utakmica Svetskog prvenstva. Mesi se nada da će dobiti završni rođendanski poklon u sredu uveče dodajući ovom broju još golova i obezbeđivanjem prvog mesta u grupi za Argentinu.

Komentari / 0

Ostavite komentar