Радник у великим проблемима!

Фудбалери Радника јуче су се окупили на прозивци и тако практично кренули са припремама за нову фудбалску сезону.

Фудбал 24.06.2014 | 11:14
Радник у великим проблемима!

Планирано је било да се са припремама почне 19. јуна, али се одустало због одржавања изузетно значајног фудбалског ''Турнира пријатељства 2014''. Припреме ће семберски премијерлигаш одрадити у Бијељини.

- Биће пуно промјена у тиму, јер су поједини фудбалери напустили клуб. Видјећемо, ко дефинитивно остаје, али и ко ће у међувремену доћи. Сада не могу ништа конкретно рећи о саставу. Научили смо да ствари рјешавамо у ходу. У наредних пет до седам дана, знаће се с којим играчким кадром располажемо – рекао је на првој прозивци тренер Радника Срђан Бајић.

Управа је забринута јер се прозивци одазвао мали број фудбалера.

- Отишло је неколико фудбалера, јер ми нисмо били у стању да квалитетним уговорима задржимо те фудбалере на дужи рок. То је нешто што нас прати годинама и вјероватно ће нас пратити и убудуће, све док не будемо имали на располагању квалитетне фудбалере од пионирског до сениорског узраста, имаћемо овакву ситуацију. Признајем да смо могли и више урадити да ове припреме дочекамо са већим бројем фудбалера. Финансијски проблеми нису непремостиви, јер се играчима тренутно дугује једна плата из прошле полусезоне - рекао је директор Радника Живорад Миражић.

Прозивци су се одазвали: Дошло, Остојић, Хасановић, Максимовић, Хаџић, Јовановић, Ћосовић, Лазић, Крсмановић, Арнаутовић, Гузина.

Коментари / 0

Оставите коментар