Radnik u velikim problemima!

Fudbaleri Radnika juče su se okupili na prozivci i tako praktično krenuli sa pripremama za novu fudbalsku sezonu.

Fudbal 24.06.2014 | 11:14
Radnik u velikim problemima!

Planirano je bilo da se sa pripremama počne 19. juna, ali se odustalo zbog održavanja izuzetno značajnog fudbalskog ''Turnira prijateljstva 2014''. Pripreme će semberski premijerligaš odraditi u Bijeljini.

- Biće puno promjena u timu, jer su pojedini fudbaleri napustili klub. Vidjećemo, ko definitivno ostaje, ali i ko će u međuvremenu doći. Sada ne mogu ništa konkretno reći o sastavu. Naučili smo da stvari rješavamo u hodu. U narednih pet do sedam dana, znaće se s kojim igračkim kadrom raspolažemo – rekao je na prvoj prozivci trener Radnika Srđan Bajić.

Uprava je zabrinuta jer se prozivci odazvao mali broj fudbalera.

- Otišlo je nekoliko fudbalera, jer mi nismo bili u stanju da kvalitetnim ugovorima zadržimo te fudbalere na duži rok. To je nešto što nas prati godinama i vjerovatno će nas pratiti i ubuduće, sve dok ne budemo imali na raspolaganju kvalitetne fudbalere od pionirskog do seniorskog uzrasta, imaćemo ovakvu situaciju. Priznajem da smo mogli i više uraditi da ove pripreme dočekamo sa većim brojem fudbalera. Finansijski problemi nisu nepremostivi, jer se igračima trenutno duguje jedna plata iz prošle polusezone - rekao je direktor Radnika Živorad Miražić.

Prozivci su se odazvali: Došlo, Ostojić, Hasanović, Maksimović, Hadžić, Jovanović, Ćosović, Lazić, Krsmanović, Arnautović, Guzina.

Komentari / 0

Ostavite komentar