Звезда Лалатовића представља у среду

Нови тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић у среду ће званично бити представљен јавности, објавили су ‘црвено-бели’.

Фудбал 23.06.2014 | 22:23
Звезда Лалатовића представља у среду

Управни одбор фудбалског клуба Црвена звезда у понедељак је једногласно усвојио предлог да нови шеф стручног штаба буде Лалатовић, иначе бивши капитен ‘црвено-белих’.

Вршилац дужности генералног секретара Црвене звезде Звездан Терзић оценио је да новом тренеру неће бити лако, али да верује да ће моћи да изађе на крај са специфичним околностима у којима се налази тај фудбалски клуб.

“Лалатовићу сигурно неће бити лако, јер ће овде имати другачије околности него било где где је до сада радио. Али, он је млад и модеран тренер, Звездино је дете и свестан је тога. Ако ико може да се носи с тим стварима, онда је то он”, рекао је Терзић.

Лалатовић је у понедељак потписао уговор на једну годину плус две, а водиће екипу која ће, према свим најавама, бити изузетно подмлађена.

“Изузетно ми је драго што је једногласно изабран за тренера. Он се доказао радећи у Напретку и Вождовцу, а најјача препорука му је била то што је показао изузетан карактер и победнички менталитет када је поразио Партизан и, нажалост, Звезду”, рекао је Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар