Zvezda Lalatovića predstavlja u sredu

Novi trener Crvene zvezde Nenad Lalatović u sredu će zvanično biti predstavljen javnosti, objavili su ‘crveno-beli’.

Fudbal 23.06.2014 | 22:23
Zvezda Lalatovića predstavlja u sredu

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda u ponedeljak je jednoglasno usvojio predlog da novi šef stručnog štaba bude Lalatović, inače bivši kapiten ‘crveno-belih’.

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić ocenio je da novom treneru neće biti lako, ali da veruje da će moći da izađe na kraj sa specifičnim okolnostima u kojima se nalazi taj fudbalski klub.

“Lalatoviću sigurno neće biti lako, jer će ovde imati drugačije okolnosti nego bilo gde gde je do sada radio. Ali, on je mlad i moderan trener, Zvezdino je dete i svestan je toga. Ako iko može da se nosi s tim stvarima, onda je to on”, rekao je Terzić.

Lalatović je u ponedeljak potpisao ugovor na jednu godinu plus dve, a vodiće ekipu koja će, prema svim najavama, biti izuzetno podmlađena.

“Izuzetno mi je drago što je jednoglasno izabran za trenera. On se dokazao radeći u Napretku i Voždovcu, a najjača preporuka mu je bila to što je pokazao izuzetan karakter i pobednički mentalitet kada je porazio Partizan i, nažalost, Zvezdu”, rekao je Terzić.

Komentari / 0

Ostavite komentar