Нестабилно и сутра и наредних дана

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се, након сунчаног пријеподева, очекује нестабилно вријеме са кишом и пљусковима.

Босна и Херцеговина 22.06.2014 | 18:52
Нестабилно и сутра и наредних дана

Јутро ће бити топлије и претежно сунчано са температуром ваздуха од 11 до 16, на југу око 18 степени Целзијусових, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Пљускови са грмљавином прво се очекују на истоку и у централним предјелима, а према вечери и на сјеверу и западу.

Највиша дневна температура ваздуха од 27 до 31 степен Целзијусов.

Метеоролози и за наредне дане најављују нестабилно вријеме са кишом, пљусковима, грмљавином, а понегдје и са непогодама.

И у уторак, 24. јуна, у првом дијелу дана биће топло и сунчано, а послије подне очекују се киша и пљускови, углавном на сјеверу и понегдје на истоку. Сунчано и суво биће на југу. Дневна температура
ваздуха од 27 до 33 степена Целзијусова.

Више кише очекује се у сриједу, 25. јуна, када ће поподне и увече бити и јачих пљускова, а понегдје ће падати град. На сјеверу и западу увече и током ноћи биће обилнијих падавина.

Током дана преовладаваће топло вријеме, са дневном температуром између 22 и 28 степени, док ће на југу, гдје се не очекују падавине, температура достизати 32 степена Целзијусова.

За четвртак, 26. јун, метеоролози најављују свјеже вријеме са кишом, која ће се током дана премјестити према југу. Дјелимично разведравања очекује се до краја дана. Дневна температура ваздуха између 18 и 24, на југу до 28 степени Целзијусових.

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ја

22.06.2014 19:02

Ма какав нестабилно, ХААРП ради увелико! Сад и ово сто сам по треци пут засадио це да иструне...а вец сам гладан и нецу добити вауцера.

ОДГОВОРИТЕ