Nestabilno i sutra i narednih dana

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se, nakon sunčanog prijepodeva, očekuje nestabilno vrijeme sa kišom i pljuskovima.

Bosna i Hercegovina 22.06.2014 | 18:52
Nestabilno i sutra i narednih dana

Jutro će biti toplije i pretežno sunčano sa temperaturom vazduha od 11 do 16, na jugu oko 18 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Pljuskovi sa grmljavinom prvo se očekuju na istoku i u centralnim predjelima, a prema večeri i na sjeveru i zapadu.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 27 do 31 stepen Celzijusov.

Meteorolozi i za naredne dane najavljuju nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, a ponegdje i sa nepogodama.

I u utorak, 24. juna, u prvom dijelu dana biće toplo i sunčano, a poslije podne očekuju se kiša i pljuskovi, uglavnom na sjeveru i ponegdje na istoku. Sunčano i suvo biće na jugu. Dnevna temperatura
vazduha od 27 do 33 stepena Celzijusova.

Više kiše očekuje se u srijedu, 25. juna, kada će popodne i uveče biti i jačih pljuskova, a ponegdje će padati grad. Na sjeveru i zapadu uveče i tokom noći biće obilnijih padavina.

Tokom dana preovladavaće toplo vrijeme, sa dnevnom temperaturom između 22 i 28 stepeni, dok će na jugu, gdje se ne očekuju padavine, temperatura dostizati 32 stepena Celzijusova.

Za četvrtak, 26. jun, meteorolozi najavljuju svježe vrijeme sa kišom, koja će se tokom dana premjestiti prema jugu. Djelimično razvedravanja očekuje se do kraja dana. Dnevna temperatura vazduha između 18 i 24, na jugu do 28 stepeni Celzijusovih.

 

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ja

22.06.2014 19:02

Ma kakav nestabilno, HAARP radi uveliko! Sad i ovo sto sam po treci put zasadio ce da istrune...a vec sam gladan i necu dobiti vaucera.

ODGOVORITE