Николић: Данко остаје!

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да ће нападач црно-белих Данко Лазовић највероватније остати у клубу, као и да до поласка на припреме у Словенију очекује једно или два појачања.

 

Фудбал 22.06.2014 | 14:46
Николић: Данко остаје!

"Било би добро појачати позицију где имамо три играча, а то је централни бек, јер су четворица оптималан број. У свакој од осталих линија би било добро да дође по један нови играч, али да они представљају или будућност или да одмах праве разлику. До поласка за Словенију очекујем један или два потписа", рекао је Николић новинарима на припремама на Златибору.

Новинаре је посебно занимало да ли ће Лазовић и следеће сезоне носити црно-бели брес.

"Ништа се није променило. Данко и ја имамо директну комуникацију и он ће бити ту", рекао је Николић.

Тренер црно-белих је додао да ће с клубом на припреме у Словенију путовати и Марко Ломић, као и да ће до тада се знати његов статус.

"Играч завидног квалитета, обавили смо разговор овде, сешћемо касније за сто и дефинисати однос. Ићи ће са нама у Словенију сигурно, а видећемо о моменту који је најбољи да седнемо за сто", додао је шеф стручног штаба Партизана.

Сутра ће се у Ниону одржати жреб за квалификације за Лигу шампиона, коју је Партизан добио прилику да игра, пошто је Црвену звезду казнила Европска фудбалска унија (УЕФА), а Николић је казао да ће његова екипа ко год буде противник ићи на победу у обе утакмице.

"Играње наших клубова у групној фази европских такмичења је претходних година више био инцидент, а не правило. Сутра ћемо сазнати противника, а у те утакмице ћемо ући из доброг амбијента... Радимо тако да се надамо да ће се то на крају лета исплатити", рекао је Николић.

На питање новинара кога би волео да Партизан извуче за противника у квалификацијама, Николић је рекао да не жели да се бави калкулацијама.

"Има тимова који спадају у групу мање пожељних и оних пожељних. Не смемо да страхујемо превише, али ни да потценимо некога превише. Нема у Европи много места за калкулације. Најбоље са географског аспекта је нешто што је лако доступно и где се може лако организовати пут", рекао је тренер црно-белих.

Николић је честитао и освојену титулу кошаркашима Партизана и Душку Вујошевићу.

"Честитам на још једној титулу у низу. Пратили смо утакмице, јесу нас можда мало мотивисали, али смо ми и без тога веома мотивисани. И ми смо се, као и они, током сезоне сусретали са много проблема, али је најважније да су наши навијачи нас подржали и препознали ту борбу", рекао је Николић.

Он је рекао да је задовољан садашњим током припрема на Златибору и додао да у екипи нема повређених играча.

Коментари / 0

Оставите коментар