Путин: Русија под ватром Украјине

Територија Русије је била гађана са украјинске стране у ноћ на 22. јун, изјавио је председник Руске Федерације Владимир Путин после полагања венца испред Вечне ватре, на споменик Незнаном јунаку у Москви поводом Дана сећања и туге.

Свијет 22.06.2014 | 17:38
Путин: Русија под ватром Украјине

„Војни сукоби и даље трају. Не могу са сигурношћу да кажем ко је за то (напад на територију Русије) одговоран. Да ли регуларна армија, или такозвани оружани одреди неких десничарских снага. Али то се догађа“, - рекао је председник државе.

Путин је апеловао да се ратни сукоб прекине и нагласио да сматра важним да се у Украјини успостави дијалог између свих страна у конфликту, да се нађе компромис који би одговарао свим странама, и да људи који живе на југоистоку осете да су део те државе“.

„То је формула успеха“, - нагласио је председник.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

петар

22.06.2014 12:35

То је јасно од почетка сукоба да је то једини начин али неко то очигледно не жели? Русија полако и стрпљиво гледа и прати дешавања у Украини са надом да ће доћи до прекида рата али је то воз кои сигурно доћи неће!!! Зар је потребно да пола милиона Руса погине у Украјини да се Русија покрене? Ако је запад решио да уђе у сукоб са Русијом то је онда готова ствар, могу Руси да ћуте и трпе али то нема граница јер запад иде докле год му се то омогућава, а Русија својим понашањем му управо то омогућава !!!???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

22.06.2014 12:48

У питању је Сибир! Путин греши што тактизирања са крвавом шапом из Ватикана. Зна се да је цео Запад под командом Ватикана. Са свим агенцијама на Западу управља Црни папа: ЦИА, НАТО, ЕУ, УСА, УН, Г-8, СТО итд.., Путин мора да ошине коју ракету по крсташкој хорди, па после да преговара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тт

22.06.2014 14:24

Завршни им плин Путине и Ошини по гамадима!!, Само тај језик разумију!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реплика драго!

22.06.2014 19:44

Драго то сто ти причаш је глас сотоне који долази из тебе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифасиста

22.06.2014 20:31

Осино би Путин по њима да смије. Овако је паметније да пријети као Сјеверна Кореја и да проси од Американаца.

ОДГОВОРИТЕ