Putin: Rusija pod vatrom Ukrajine

Teritorija Rusije je bila gađana sa ukrajinske strane u noć na 22. jun, izjavio je predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin posle polaganja venca ispred Večne vatre, na spomenik Neznanom junaku u Moskvi povodom Dana sećanja i tuge.

Svijet 22.06.2014 | 17:38
Putin: Rusija pod vatrom Ukrajine

„Vojni sukobi i dalje traju. Ne mogu sa sigurnošću da kažem ko je za to (napad na teritoriju Rusije) odgovoran. Da li regularna armija, ili takozvani oružani odredi nekih desničarskih snaga. Ali to se događa“, - rekao je predsednik države.

Putin je apelovao da se ratni sukob prekine i naglasio da smatra važnim da se u Ukrajini uspostavi dijalog između svih strana u konfliktu, da se nađe kompromis koji bi odgovarao svim stranama, i da ljudi koji žive na jugoistoku osete da su deo te države“.

„To je formula uspeha“, - naglasio je predsednik.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

petar

22.06.2014 12:35

To je jasno od početka sukoba da je to jedini način ali neko to očigledno ne želi? Rusija polako i strpljivo gleda i prati dešavanja u Ukraini sa nadom da će doći do prekida rata ali je to voz koi sigurno doći neće!!! Zar je potrebno da pola miliona Rusa pogine u Ukrajini da se Rusija pokrene? Ako je zapad rešio da uđe u sukob sa Rusijom to je onda gotova stvar, mogu Rusi da ćute i trpe ali to nema granica jer zapad ide dokle god mu se to omogućava, a Rusija svojim ponašanjem mu upravo to omogućava !!!???

ODGOVORITE
Name

Drago

22.06.2014 12:48

U pitanju je Sibir! Putin greši što taktiziranja sa krvavom šapom iz Vatikana. Zna se da je ceo Zapad pod komandom Vatikana. Sa svim agencijama na Zapadu upravlja Crni papa: CIA, NATO, EU, USA, UN, G-8, STO itd.., Putin mora da ošine koju raketu po krstaškoj hordi, pa posle da pregovara.

ODGOVORITE
Name

tt

22.06.2014 14:24

Završni im plin Putine i Ošini po gamadima!!, Samo taj jezik razumiju!

ODGOVORITE
Name

Replika drago!

22.06.2014 19:44

Drago to sto ti pričaš je glas sotone koji dolazi iz tebe!

ODGOVORITE
Name

Antifasista

22.06.2014 20:31

Osino bi Putin po njima da smije. Ovako je pametnije da prijeti kao Sjeverna Koreja i da prosi od Amerikanaca.

ODGOVORITE