БиХ у сузама: Рибар да нас покраде! Ццц!

Медији и навијачи у Босни и Херцеговини бесни су на судије које су поништиле гол Едину Џеку у поразу од Нигерије 1:0.

Фудбал 22.06.2014 | 13:39
БиХ у сузама: Рибар да нас покраде! Ццц!

Џеко је у 21. минуту затресао мрежу шампиона Африке, али су арбитри са Новог Зеланда 'видели' офсајф. Неколико минута касније Нигерија је повела.

"Судија Питер О'Лири са Новог Зеланда је човек који нас је у црно завио делећи (не)правду. Његови хобији су дружење са породицом и пријатељима, читање, пецање и планинарење. Ето, то је човек који нам је уместо правде досудио тугу", пише Клиx.

Босански медији истичу и да је О'Лири пропустио да досуди фаул над Емиром Спахићем, након чега је Емануел Еменике асистирао Питеру Одемвингију за победоносни гол Нигерије.

"Надамо се да ће ФИФА коначно увидети ужас у који баца светски фудбал допуштајући да људи попут Питера О'Лирија деле правду", даље пише Клиx.

БиХ је овим поразом изгубила шансе за осмину финала, јер је поражена и у првом колу од Аргентине.

"Судијска крађа у Кујаби. Може се рећи да смо у овој утакмици били бољи противник током целог сусрета, али што због аматера судије са Новог Зеланда О'Лирија, што због излежавања играча Нигерије, наступ наше селекције је окончан већ након две утакмице", пише Дневни аваз.

БиХ ће у последњем колу играти са Ираном, који има шансу да се прву пут у историји домогне друге фазе.

"Нигерији поклоњем, Џеку поништен регуларан гол", наслов је у Независним новинама.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

етнолог

22.06.2014 12:14

Катастрофа, ако се овако настави са судјењем доци це до "пропасти света".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

22.06.2014 16:10

Е па тако је то за неспособност своју други су криви, да је судија досудио нпр пенал за Босну све би било ок, Босна је играла као дјеца пред сколом без икакве организације и напамет. Нигерија није никаква екипа знаци не треба кукати на судије, него сами на себе, мени је бас резултат добар.

ОДГОВОРИТЕ