Сушић: Иран за частан опроштај

Селектор Босне и Херцеговине Сафет Сушић рекао је након пораза од Нигерије да је ривал заслужено славио и да нема шта да замери својим играчима.

Фудбал 22.06.2014 | 13:35
Сушић: Иран за частан опроштај

"Змајеви" су у другом колу СП изгубили 1:0, али им је непосредно пре вођства Нигеријаца поништен регуларан гол Едина Џека.

"Све у свему, треба честитати Нигерији. Стварали су шансе, играли су добро и имали су више среће од нас и заслужено победили. Да ли је било фаула на Спахићу када смо примили гол? Судија га није свирао, што значи да није било прекршаја", рекао је Сушић.

Селектор БиХ је истакао лош терен и врућину као препреку његовим играчима да одиграју боље, али наглашава да је и ривал играо у истим условима.

"Услови за игру по великој врућини су били ненормални. Терен је био катастрофално лош. Међутим, био је лош и за нас и за противника. Наша екипа је технички јака и када има добар терен може више да пружи. Терен је био препрека и нама и Нигерији", рекао је Сушић.

БиХ је у првом колу поражена од Аргентине 2:1, док ће последњи меч у Бразилу играти против Ирана.

"После овог пораза тешко је мотивисати играче да дају максимум. Наша обавеза је да се часно опростимо, да оставимо добар утисак. Штета за ову генерацију што се овако брзо опрашта од СП, али немам им шта замерити. Трчали су, борили се, стварали шансе.... Нисам био нешто специјалан задовољан ни игром против Аргентине, као ни вечерас, али не могу ништа да им замерим", истакао је Папе.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

22.06.2014 16:12

Свака цаст за Сушица паметно збори, не кука на судије.

ОДГОВОРИТЕ