Пикси одлучује након Мундијала

Легендарни српски фудбалер Драган Стојковић Пикси рекао је да је добио понуду Црвене звезде, али и да преузме репрезентације Србије и Јапана.

Фудбал 22.06.2014 | 13:09
Пикси одлучује након Мундијала

Стојковић је истакао да су шансе да се врати на „Маракану“ у новој улози минималне, као и да су његови планови везани за тренерску каријеру на другој страни.

„Понуду сам добио од људи блиских новом руководству, али нисам детаљисао. Јасно је да на Маракани има много проблема и потребно је време да клуб поново буде на јаким темељима“, рекао је Стојковић.

Повратак у Србију је, ипак, могућ, али у другој функцији.

„Од марта је актуелно да преузмем место селектора репрезентације Србије. Недавно, у Лисабону, поново смо разговарали, али сам одлуку оставио после завршетка Светског првенства у Бразилу“, рекао је Стојковић и додао да се у међувремену појавила могућност повратка у Јапан, „Није у питању клуб, већ национални тим. Резултати и успеси са Нагојом добра су препорука. Разговори су могући у наредном периоду“.

Током тренерске каријере, Стојковић је водио само Нагоју, од 2008. до прошле године. У Црвеној звезди је до сада био у два навратак, као играч и као председник. Боје ’црвено-белих’ је браноп од 1986. до 1990. године, а на челу клуба био је од 2005. до 2007. године, и то пошто је претходно био председник Фудбалског савеза Југославије.

Коментари / 0

Оставите коментар