Космајац напустио Србију?

Драгослав Космајац, кога је премијер Александар Вучић назвао највећим српским нарко дилером, напустио је земљу, пише београдска штампа.

Србија 22.06.2014 | 10:01
Космајац напустио Србију?

Како за њим није расписана потерница, он је слободно са словачким пасошем отишао у Црну Гору преко мање прометног граничног прелаза "Јабука" у ноћи између петка и суботе, наводи београдска штампа.

Како додаје београдски дневни лист, са Космајцем (61) је у аутомобилу била још једна особа за коју се претпоставља да је члан његовог обезбедјења.

"Пре него што га је премијер Вучић прекјуче званично означио као водећег нарко - боса, Космајац је последњих дана боравио у Србији, али је пре тог путовао у Шпанију и Аустрију", наводи даље београдска штампа.

Вучић је у петак на конференцији за новинаре рекао да се једини не плаши да каже да је највећи нарко дилер у Србији човек познат као Космајац, чије име, како је додао, нико осим њега не сме ни да помене.

Реч је, како је рекао премијер, о најинтелигентијем човеку којим су сви фасцинирани, а на питање колико има година, премијер је рекао да је озбиљан човек у "зрелим годинама", не желећи да износи више детаља.

Одговарајући на питање новинара у Влади Србије, премијер је рекао да у полицији постоје људи који се видјају са тим Космајцем, који је "бог и батина".

"Сви се, бре, плаше и сви ћуте о томе да људи из полиције и других служби имају контакте са њим. Тражио сам ударе на Космајца, али то до данас није урадјено", рекао је Вучић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гага

22.06.2014 08:55

Под хитно полициски врх послати на голи оток. Предлазем да се активира голи оток за све републике невидјени криминал на просторима бивсе ЈУГОСЛАВИЈЕ. Сада видимо засто је постојао голи оток нема другога ресења.

ОДГОВОРИТЕ