Суаресу Енглези прете смрћу!

Најбољи стријелац енглеске Премијерлиге у прошлој сезони Луис Суарес, нападач Ливерпула и репрезентације Уругваја, доказао је и свој квалитет у судару његовог националног тима и Енглеске у којем је са два гола донио побједу Уругвају и Енглезима тако отежао шансе за пласман у осмину финале, које је касније "сахранила" Костарика побједом над Италијом.

Фудбал 21.06.2014 | 16:45
Суаресу Енглези прете смрћу!

Луис Суарес је своју радост подијелио и на свом Твитер профилу кроз неколико објава.

"Здраво свима, веома сам срећан, јер смо на невјероватан начин стигли до побједе".

"Извињавам се због емотивности, али ја сањам о тренуцима у којима доносим срећу цијелом Уругвају".

"Желим да се захвалим жени и дјеци на огромној подршци, као и физиотерапеуту Валтеру Фереири, човјеку који је најзаслужнији што уопште могу да играм на Мундијалу".

"Напред Уругвај, спремите се за меч са Италијом", неки су од Твитова нападача Редса.

Међутим, многи Енглези, а међу којима су многи јавне личности, нису могли да одоле, а да не пожеле све најгоре џелату Гордог Албиона.

"Од свих људи на свијету, то је морао да буде прљави, агресивни расиста и преварант Суарез", написао је извјесни Ијан Остин.

"Како бих волио да добије ј...ни метак у та лајава уста", написао је Френки Кокоша, пјевач који се прославио у емисији X-Фацтор.

"Пронаћићу те, и убићу те", запријетио је један кивни и разочарани Енглез нападачу Уругваја.

"Нека му цркне цијела фамилија у најгорим мукама", "Убити га чим се врати у Ливерпул", "Мој брат је са сузама у очима обећао да ће убити Суареса. И већ кује планове како да то уради", писали су Енглези чији тим спрема кофере за повратак у домовину.

Занимљив је Твит легендарног Пола Гаскојна.

"Једноставно нисмо довољно добри", написао је некадашњи нападач репрезентације Енглеске.

Коментари / 0

Оставите коментар