Suaresu Englezi prete smrću!

Najbolji strijelac engleske Premijerlige u prošloj sezoni Luis Suares, napadač Liverpula i reprezentacije Urugvaja, dokazao je i svoj kvalitet u sudaru njegovog nacionalnog tima i Engleske u kojem je sa dva gola donio pobjedu Urugvaju i Englezima tako otežao šanse za plasman u osminu finale, koje je kasnije "sahranila" Kostarika pobjedom nad Italijom.

Fudbal 21.06.2014 | 16:45
Suaresu Englezi prete smrću!

Luis Suares je svoju radost podijelio i na svom Tviter profilu kroz nekoliko objava.

"Zdravo svima, veoma sam srećan, jer smo na nevjerovatan način stigli do pobjede".

"Izvinjavam se zbog emotivnosti, ali ja sanjam o trenucima u kojima donosim sreću cijelom Urugvaju".

"Želim da se zahvalim ženi i djeci na ogromnoj podršci, kao i fizioterapeutu Valteru Fereiri, čovjeku koji je najzaslužniji što uopšte mogu da igram na Mundijalu".

"Napred Urugvaj, spremite se za meč sa Italijom", neki su od Tvitova napadača Redsa.

Međutim, mnogi Englezi, a među kojima su mnogi javne ličnosti, nisu mogli da odole, a da ne požele sve najgore dželatu Gordog Albiona.

"Od svih ljudi na svijetu, to je morao da bude prljavi, agresivni rasista i prevarant Suarez", napisao je izvjesni Ijan Ostin.

"Kako bih volio da dobije j...ni metak u ta lajava usta", napisao je Frenki Kokoša, pjevač koji se proslavio u emisiji X-Factor.

"Pronaćiću te, i ubiću te", zaprijetio je jedan kivni i razočarani Englez napadaču Urugvaja.

"Neka mu crkne cijela familija u najgorim mukama", "Ubiti ga čim se vrati u Liverpul", "Moj brat je sa suzama u očima obećao da će ubiti Suaresa. I već kuje planove kako da to uradi", pisali su Englezi čiji tim sprema kofere za povratak u domovinu.

Zanimljiv je Tvit legendarnog Pola Gaskojna.

"Jednostavno nismo dovoljno dobri", napisao je nekadašnji napadač reprezentacije Engleske.

Komentari / 0

Ostavite komentar