Дел Боске иде?

Селектор репрезентације Шпаније Висенте Дел Боске истакао је да ће отићи са те позиције уколико буде сматран препреком за даљи развој.

Фудбал 21.06.2014 | 14:56
Дел Боске иде?

Актуелни шампион света не само да неће успети да одбрани трофеј, већ ће се вратити кући после прве фазе такмичења.

“Не желим да будем препрека за реформе у тиму, ако ме Савез буде окарактерисао као таквог ја ћу отићи. Мислим да није време да сада причамо о томе и даље смо на Мундијалу, без обзира на све“, рекао је Дел Боске.

Протеклих дана се много говорило о могућим разлозима за лошу игру Шпанаца, али су за искусног стручњака ствари веома јасне.

“Не знам како другачије да објасним осим фудбалским разлозима. Наши противници су били супериорнији и то је то, нема изговора. Изгубили смо зато што нисмо били на нивоу који су приказали Чиле и Холандија. Нисмо имали контролу, нисмо искористили шансе и нисмо имали енергије“, додао је Дел Боске.

Светски медији су последњих дана спекулисали о томе да се у игри репрезентативаца Шпаније није осећала глад за победом.

“То је лош начин да се каже да нисмо играли добро, а и ако је тако било, то је за мене изненађење, на тренинзима је све био у најбољем реду, како што се тиче атмосфере, тако и ако говоримо о преданости раду. Тешко је прихватити елиминацију, али је то реалност“, закључио је Дел Боске.

Коментари / 0

Оставите коментар