Del Boske ide?

Selektor reprezentacije Španije Visente Del Boske istakao je da će otići sa te pozicije ukoliko bude smatran preprekom za dalji razvoj.

Fudbal 21.06.2014 | 14:56
Del Boske ide?

Aktuelni šampion sveta ne samo da neće uspeti da odbrani trofej, već će se vratiti kući posle prve faze takmičenja.

“Ne želim da budem prepreka za reforme u timu, ako me Savez bude okarakterisao kao takvog ja ću otići. Mislim da nije vreme da sada pričamo o tome i dalje smo na Mundijalu, bez obzira na sve“, rekao je Del Boske.

Proteklih dana se mnogo govorilo o mogućim razlozima za lošu igru Španaca, ali su za iskusnog stručnjaka stvari veoma jasne.

“Ne znam kako drugačije da objasnim osim fudbalskim razlozima. Naši protivnici su bili superiorniji i to je to, nema izgovora. Izgubili smo zato što nismo bili na nivou koji su prikazali Čile i Holandija. Nismo imali kontrolu, nismo iskoristili šanse i nismo imali energije“, dodao je Del Boske.

Svetski mediji su poslednjih dana spekulisali o tome da se u igri reprezentativaca Španije nije osećala glad za pobedom.

“To je loš način da se kaže da nismo igrali dobro, a i ako je tako bilo, to je za mene iznenađenje, na treninzima je sve bio u najboljem redu, kako što se tiče atmosfere, tako i ako govorimo o predanosti radu. Teško je prihvatiti eliminaciju, ali je to realnost“, zaključio je Del Boske.

Komentari / 0

Ostavite komentar