Шварценегер да ријеши однос САД са Русијом

Амерички глумац аустријског поријекла Арнолд Шварценегер требало би да постане сљедећи амбасадор САД у Москви, предложила је праунука премијера бившег С С С Р-а Никите Хрушчова, Нина Хрушчова.

Свијет 21.06.2014 | 11:48
Шварценегер да ријеши однос САД са Русијом

 

Ранији гувернер Калифорније, према њеном мишљењу, могао би смањити тензије између Русије и запада у вези украјинске кризе.

Она је, како преноси бечки дневник „Естерајх“, на свом блогу, истакла да Шварценегер има све квалитете које предсједник Русије Владимир Путин тако цијени.
Такође, Хрушчова указује да је Шварценегер, уз то, могао да се докаже, као гувернер Калифорније, и као политичар. Он је холивудски глумац, а Путин воли звјезде, нагласила је она.

Исто тако он говори њемачки, а Путин је за вријеме рада у обавештајној служби учио њемачки језик, па би могли да разговарају на том језику о многим темама, а тако и о женама, јер су обојица у прошлости, поред брака, имали афере, навела је праунука Никите Хрушчова.

Актуелни амбасадор Мајкл Мек Фол, својим научним приступом, сматра Хрушчова, често је ометао дипломатске напоре између Вашингтона и Москве.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Богољуб

22.06.2014 08:13

Ако сам добро схватио текст, Хрусцова верује да је господин Путин одговоран за повецање тензија Русија-Запад? Знаци, ако би господин Арнолд Сварценегер "смексао" господина Путина, све би било у реду.

ОДГОВОРИТЕ