Švarceneger da riješi odnos SAD sa Rusijom

Američki glumac austrijskog porijekla Arnold Švarceneger trebalo bi da postane sljedeći ambasador SAD u Moskvi, predložila je praunuka premijera bivšeg S S S R-a Nikite Hruščova, Nina Hruščova.

Svijet 21.06.2014 | 11:48
Švarceneger da riješi odnos SAD sa Rusijom

 

Raniji guverner Kalifornije, prema njenom mišljenju, mogao bi smanjiti tenzije između Rusije i zapada u vezi ukrajinske krize.

Ona je, kako prenosi bečki dnevnik „Esterajh“, na svom blogu, istakla da Švarceneger ima sve kvalitete koje predsjednik Rusije Vladimir Putin tako cijeni.
Takođe, Hruščova ukazuje da je Švarceneger, uz to, mogao da se dokaže, kao guverner Kalifornije, i kao političar. On je holivudski glumac, a Putin voli zvjezde, naglasila je ona.

Isto tako on govori njemački, a Putin je za vrijeme rada u obaveštajnoj službi učio njemački jezik, pa bi mogli da razgovaraju na tom jeziku o mnogim temama, a tako i o ženama, jer su obojica u prošlosti, pored braka, imali afere, navela je praunuka Nikite Hruščova.

Aktuelni ambasador Majkl Mek Fol, svojim naučnim pristupom, smatra Hruščova, često je ometao diplomatske napore između Vašingtona i Moskve.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bogoljub

22.06.2014 10:13

Ako sam dobro shvatio tekst, Hruscova veruje da je gospodin Putin odgovoran za povecanje tenzija Rusija-Zapad? Znaci, ako bi gospodin Arnold Svarceneger "smeksao" gospodina Putina, sve bi bilo u redu.

ODGOVORITE