Ана Николић отворила клуб

Српска лепотица се веселила у друштву Емине Јаховић, Николије, Весне Змијанац, Раде Манојловић, Еве Рас, Бате Спасојевића и многих других

Забава 21.06.2014 | 10:57
Ана Николић отворила клуб

Поп звезда Ана Николић имала је ватрено крштење када је о угоститељству реч. “Девојка од чоколаде” показала се као сјајна домаћица на отварању ноћног клуба “Ангелс” који је у њеном власништву. Сјајна журка обележила је почетак рада новог места за ноћне изласке у престоници, а популарној Параћинки у то име наздравио је добар део српске естраде.Први гости су у ексклузивни објекат подно Калемегдана, стигли већ у 21 час, а прва места заузеле су Весна Змијанац и Николија Јовановић.

Нешто касније стигла је и Маријана Матеус, а сат времена касније придружила им се и видно расположена поп звезда Емина Јаховић.У сепареу са супругом Мустафе Сандала, поред домаћице вечери ђускали су и Марко Кон, али и васкрсли македонски трансвестит Боки 13.Нешто касније у клуб је стигла и Рада Манојловић, затим и Сања Димитријевић у друштву глумца Бојана Перића, Бате Спасојевића и Еве Рас.

Коментари / 0

Оставите коментар