Ana Nikolić otvorila klub

Srpska lepotica se veselila u društvu Emine Jahović, Nikolije, Vesne Zmijanac, Rade Manojlović, Eve Ras, Bate Spasojevića i mnogih drugih

Zabava 21.06.2014 | 10:57
Ana Nikolić otvorila klub

Pop zvezda Ana Nikolić imala je vatreno krštenje kada je o ugostiteljstvu reč. “Devojka od čokolade” pokazala se kao sjajna domaćica na otvaranju noćnog kluba “Angels” koji je u njenom vlasništvu. Sjajna žurka obeležila je početak rada novog mesta za noćne izlaske u prestonici, a popularnoj Paraćinki u to ime nazdravio je dobar deo srpske estrade.Prvi gosti su u ekskluzivni objekat podno Kalemegdana, stigli već u 21 čas, a prva mesta zauzele su Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović.

Nešto kasnije stigla je i Marijana Mateus, a sat vremena kasnije pridružila im se i vidno raspoložena pop zvezda Emina Jahović.U separeu sa suprugom Mustafe Sandala, pored domaćice večeri đuskali su i Marko Kon, ali i vaskrsli makedonski transvestit Boki 13.Nešto kasnije u klub je stigla i Rada Manojlović, zatim i Sanja Dimitrijević u društvu glumca Bojana Perića, Bate Spasojevića i Eve Ras.

Komentari / 0

Ostavite komentar