Ексклузивно: Ухапшени разоткривају мафију

Додик и Шпирић поставили Цвјетиновића, Шотра и Чубри узимали новац за странку, Зубац покушао опструисати хапшење.

Република Српска 22.06.2014 | 13:36
Ексклузивно: Ухапшени разоткривају мафију

Милорад Додик и Никола Шпирић наредили су Кемалу Чаушевићу да на мјесто помоћника директора Управе за индиректно опорезивање именује Здравка Цвјетиновића. То су чињенице којима располаже Тужилаштво БиХ.

Цвјетиновић је на ту позицију именован 2011. године, а након фарсе од конкурса, у јануару 2014. године постављен је на још четири године.   

Чаушевић је током рочишта на Суду БиХ рекао да му је из политичких кругова наређено да постави Здравка Цвјетиновића на позицију помоћника за царине.

„ОХР се противио његовом именовању, због сумњи у криминалне радње, а ја сам морао да га због налога политике поставим“, рекао је Чаушевић. Његов адвокат Асим Црналић рекао је да су "два кључна политичара из РС инсистирала да Цвјетиновић буде постављен на мјесто помоћника за царине у УИО".

У изјава свједока у овом предмету наводи се да су 2011. године, директан притисак на Чаушевића вршили Милош Чубриловић Чубри, пратилац Милорада Додика и Велибор Шотра, тадашња десна рука Чубриловића.

Када је Чаушевић смијење 2011. године, комплетан криминални посао преузима Цвјетиновић.
О како уносном криминалу се радило, свјеочи податак из истраге да су само двојица увозника Чаушевићу за шест година исплатили равно пет милиона марака.

Цвјетиновић је свој дио колача од увоза текстила узимао сваке суботе.
“Исплаћивали смо му разлику између договорене ниске цијене царињења и стварне цијене те дажбине”, тврде свједоци. Ријеч је, укупно, о невјероватно великим износима новца, које је Цвјетиновић на криминалан начин зарадио за све ове године.

Дио тог новца Цвјетиновић је давао за финансирање Савеза независних социјалдемократа. Бар је он мислио да то чини.
“Након што би Цвјетиновић узео суботњи данак од увозника текстила, састајао се са особама, што су тврдиле да су представници странке, и њима је давао одређену своту”, тврде извори.


Према њиховим ријечима, новац је током 2011. и 2012. године од Цвјетиновића узимао Велибор Шотра.
“Да ли је он паре заиста носио у СНСД показаће истрага, али је чињеница да он током 2012., након сукоба са Милошем Чубриловићем Чубријем престаје да узима од Цвјетиновића новац. Након тога тај посао преузима лично Милош Чубриловић, а неријетко је по новац долазила и особа која се зове Мишо”, тврде моји извори.

Моји извори даље тврде да је Цвјетиновић огромне суме новца трошио на коцкање.

Према њиховим ријечима, Горан Зубац, директор СИПЕ, покушао је да опструише и ову истрагу, као што је то чинио често у ранијим приликама.

“Потпуна је неистина да је Зубац по налогу странаца кренуо у ову акцију. Дапаче, он је покушао да опструише истрагу, јер је два дана, прије њеног почетка, провео у Бањалуци, гдје се тајно састао са највишим функционерима РС. Зубац им је рекао шта се припрема, а они су нашли начина да обавијесте Цвјетиновића и Радована Ђурића. Цвјетиновић је замало умакао, док је Ђурић успио побјећи”, тврде моји саговорници.

Они додају да надлежне службе посједују податак ко је обавијестио Цвјетиновића и Ђурића да им се припрема хапшење, као и да је истрага о томе у пуном јеку.

Цвјетиновић је признао да је имао комуникацију са Мићом Краљевићем, послаником СНСД и додао да то не сматра „уопште значајним“.

У судници су прочитане и оптужбе за које се терети Краљевић.

Колико је ниско пао СНСД и њихови активисти, свједочи податак да већ два дана на друштвеним мрежама бране Краљевића тако што тврде да “не може бити ухапшен, јер има посланички имунитет”.

Тужно, јер не тврде да није крив. Што се тиче имунитета, ни он не постоји, јер га је прије неколико година укинуо високи представник свим функционерима. Да је тако, довољно је присјетити се како је недавно прошао Живко Будимир, који је ухапшен у канцеларији предсједника Федерације БиХ.

Тужилаштво ће у наредним фазама овог процеса детаљно истражити и информације о томе да је у камионима са текстилом превожена дрога и злато, те да је због тога направљена овако велика организација која је годинама дјеловала без икаквих проблема.

Камиони Анеса Садиковића, једног од ухапшених у “Пандори” су прије неколико година у Бугарској пали са дрогом, али је он успио да се извуче без пресуде. Управо та чињеница је један од разлога због којег се сумња да у камионима није био само текстил. Када се томе дода енормна количина новца која се вртила у овом послу, а ријеч је о двије милијарде марака, нема дилеме да је у камионима, поред текстила, било још свега и свачега.

Садиковић је конкуренцији палио камионе. То је веома интересантна прича, јер су камиони при уласку у тунел пред Сарајевом посипани бензином, а на изласку из бацали су запаљене бакље на цераде камиона.

Колико је “текстилна мафија” моћна потврђује и податак да је 20.06. у Сарајеву пуцано на кућу Османа Јамаковића једног од свједока против Чаушевића. 

слободанвасковиц.блог

Коментари / 74

Оставите коментар
Name

несо

21.06.2014 05:26

Сада је ред на криминалце браво сам напријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно од сарајева

21.06.2014 05:27

Није висе миле ронхил, сада је миле текстил :-) (царапе,гаце....). Таква власт мора да оде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦ

21.06.2014 05:31

А кад су ова двојица на реду?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питам се Питам

21.06.2014 05:37

Ако ова истрага не додје до гланс главесина бице опет појео вук магарца..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Књаз Милос

21.06.2014 05:47

"Премијерка": Није моје да знам ста се ради у УИО БХ, а двојицу господина иницијала З.Ц., М.Д. и Н.Ш. лицно не познајем, вец их само срецем на сједницама невладе... А фактицки то су све спекулације јер уз имена нису приказани ЈМБ тако да нису приказани сви докази ако их има...

ОДГОВОРИТЕ
Name

аxxе

21.06.2014 05:47

Брацо угрозена нам Република Србска, Ево слике засто није сузивот могуц. Са једне стране ЛОПОВИ Са друге стране РАТНИ ЗЛОЦИНЦИ, То није Србин, то није Муслиман, то није Хрват то је ЗИВОТИЊА ЗА ОДСТРЕЛ СПРЕМНА КОЈУ МИ СТИТИМИО!!.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

21.06.2014 05:50

Кад је пљацка у питању наси политицари немају уопсте проблема да надју заједницку ријец , а народу све вријеме бацају националну кост да се глодје око ње , немам ријеци !

ОДГОВОРИТЕ
Name

муфтија

21.06.2014 06:01

Братство И јединство

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

21.06.2014 06:06

Оде Баја са власти ко Спанија са мундијала...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раб Бозији

21.06.2014 06:06

Зна ли ико ста овај Спириц све посједује??? Највазније је да зна онај горе!!!! А све се плаца и све се враца!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

алек

21.06.2014 06:08

Криминал и корупција нису појаве него начин живљења у овој несрећној земљи. Од 2006 године почиње "златно доба" криминала и корупцихе и траје данас. На вјесала треба ову багру снсд-овску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

21.06.2014 06:11

Сад це на сцену ступити устаљени сценарио, све се ово ради с циљем дестибилизације нам РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВидовитаВанга

21.06.2014 06:27

Да је влада у РС криминална,и да краде, и да је све покрала, и још ће да краде, није никаква тајна.Тако се и понашају у јавности-криминално! Али овај пут је дошло до краја- неће више бити пуно да се краде! Народ у РС је остао гладан, жедан и бедан.Можда Влада почне да краде кокоши, пилиће и оно мало што је још остало народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОКСИГЕН

21.06.2014 06:34

Проговорите коначно! Реците наглас оно што и врапци знају! Реците имена криминалаца и мафијаша из врха власти. Вјерујем да слиједи објављивање ТОП 10 криминалаца... Реците чија је зграда у бањалучком Пицином парку ( а није Радишићева ). Реците због којих је интереса Радишић заглавио у "ћузи"! Набројте све Бајине виле, некретнине, љубавнице, новинаре... Доведите ствар до краја! Доведите Санадера до Салцбурга, али претходно припремите лисице! Немојте обесхрабрити опљачкани народ да има Бога и Правде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

пирија

21.06.2014 06:36

Свака цаст Сипи! Мислим да це сад тузиластво заказати и пола ових криминалаца ослободити а ове сто оптузи бице по суду неколико година и ако добију пар година робије то це глатко одлезати јер су отели од народа дакле не милионе него стотине милиона. Треба им одузети сву имовину такодје и цлановима њихове породице те љубавницама њиховим и странацким менторима.Затим одузети лицна докуманта и јавно их сваки дан прозивати. Тако кад оду у град да их народ препозна на сваком кораку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горстак

21.06.2014 06:42

А МИСО ЈЕ ОНАЈ ДЕЛИЈА,СТО ГУРА НОВИНАРКУ У БИЈЕЉИНИ,ЈЕР НЕРВИРА БАЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

оргинал76

21.06.2014 06:45

Ово је висе неподносљиво,као да смо на Сицилији,све мафија. Треба купити од американаца хитно електрицну столицу,требаце ускоро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мимо

21.06.2014 07:07

Јеси ли га морао поставити из страха иЛи си упецао неколико стотина хиљада па сад као глумис невиног, дозивотна робија ти треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

свица

21.06.2014 07:28

залост јадан народ са оваким

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

21.06.2014 07:33

Да би се добио поврат ПДВ-а пролази се кроз шест инстанци у УИО,од Групе за ревизију и контролу до Одјељења за правне послове које дају налог Трезору БиХ за исплату.Иста је прица и кад су у питању сегменти из царина и акциза.Према томе,прицати о индивидуалној одговорности појединаца је смијешно,те је кључан политички утицај на кадровска рјесења с обзиром колико је новца у питању и ко се све финансира из тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врли питац неки

21.06.2014 07:36

Питам се,питам се,зашто су неки хтели организовати референдум о суду и тужилаштву Бих?? Због националних или криминалних интереса,сазнат ће се ускоро

ОДГОВОРИТЕ
Name

МиленкоР

21.06.2014 07:55

Савез за Незаконито Стицање Добара СНСД!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДУЛЕ

21.06.2014 07:58

МУП РС се бори против криминала и корупције и хапси тамо неке кокосаре и наркодилере са 20 грама марихуане, а једини који ударају хоботницу у главу су људи из СИПЕ. Толико о ентитетским, кантоналним и другим МУП-овима и њиховој зељи да се боре са криминалом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

21.06.2014 08:24

сад це бити слабо сроцене оптузнице.наравно падају на суду.од 40 приведених ако буде осудјено бар троје то је успјех...и наставља се стара пракса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

21.06.2014 08:27

Сада це се Додик вадити на ону прицу како нема повјерења у Суд и Тузиластво БиХ! То це му бити главни адут у одбрани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рсбл

21.06.2014 08:30

Зато се Додик борио да укине Суд БиХ ал "Касно Марко на Косово додје"а у овом слуцају"Касно Додо у Сарајево додје""

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рокy

21.06.2014 08:30

Додо ,могу не дај дрзаву РЕПУБЛИКУ СРПСКУ а паре су обицни папири преко којих запад остварује своје циљеве.Доста су Срби гинули (у два рата) за "братство и јединство"..ВИСЕ НИКАДА..Имали су то и поцели су рат због тога ,а сад би опет у то..РЕПУБЛИКА СРПСКА до гроба,ма ко био на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

мркаљ.

21.06.2014 09:16

Гледај Милета селектора -мафијаса- експонира се ал јос мало.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

21.06.2014 09:29

: Рокy, глуп си левату један, па нико ни недира РЕБУБЛИКУ СРПСКУ, а због вас неколицине имбецила сто мисле тако пропаде РЕПУБЛИКА СРПСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

синиша

21.06.2014 09:39

Ја сам из Лакташа па знам тог Чубрија.Он и његов брат Дарко који је спортски директор у кк игокеа су били обични клошари пре него су се ухватили у коло са Додиком. Милош је возао голфа кеца а Дарко само бицикл и то онај тркаћи.Данас се не зна шта све имају.Куће,станове,аутомобиле а чак су и почасни грађани општине Лакташи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

синиша

21.06.2014 09:43

тај Чубри је на слици скроз лево , у бијелој мајици.По изгледу ви закључите да ли је човек интелектуалац или клошар табаџија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоро

21.06.2014 09:46

шпирић је био члан сваке странке, а знате ли зашто је најмање провео у сдс-у?Па нијесу му дали да краде толико као сад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

21.06.2014 09:48

Нема ниста Миле од твојих цигара,теxтила се фатај,ту је добра пара

ОДГОВОРИТЕ
Name

одг.Рокy

21.06.2014 09:48

Дрзава Босна и Херцеговина има 2 ентитета РС и ФБиХ и Дистрикт Брцко који је прекинуо РС на два дијела у којој зиве 3 равноправна народа, тако да ентитети припадају свима а не само једном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вријеме је?

21.06.2014 09:55

Ово мултиетницко мафијаско коло додик лагундзија цовиц функционисало је перфектно. Сви су имали своје рејоне за пљацкање а истовремено су народу приказивали представу како су посвадјани јер наводно бране своје народе?! Силне годисњице злоцина разни национални интереси јадни сејдиц и финци све су урадили да направе трајну блокаду правне дрзаве и европских интеграција јер су свјесни да би им то био крај. Ако народ то није разумио и након ових поплава, онда заслузује да га и даље јасу исти бандити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

21.06.2014 09:59

Дали овај народ има имало памети??кад се прицало о кацавенди и педофилији многи су дрецали како је то атак на спц сад се не појављују са својим коментарима позивам их да се изјасне о томе исто тако за њих је додик светац (обицни криминалац)али су довољно глупи да их вара и сумњам да то они могу сватити доцим уцутали су се сто се тице коментара сви до галоње а и он це ваљда после октобра позивам нормалан народ да изадју на изборе јер управо они који не излазе бирају власт која наравно није по њиховој вољи у октобру на изборе дакле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

21.06.2014 10:00

Од када је Зубац отишао из Требиња,криминала код нас практично и нема.Извуците закључак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котор Варош

21.06.2014 10:31

Заштитник криминала који контролише тужилаштво и дио судства је Џери Селман!?! То ради из захвалности Баји за постављење, привилегије и пар милиона које је успут "одрадио" за себе, дјецу а вјероватно и унуке и праунуке. Само да се претходни његов и Бајин криминал легализује и он би у пензију као заслужни грађанин са "бонусима" које је покрао од народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

јасна ствар

21.06.2014 11:40

ево засто се Додик борио да пренесе тузиластво у Бања Луку и стално говори против високог представника. То су му биле највеце двије препреке да легализује свој криминал. Само када процитам ово да СНСД већ два дана на друштвеним мрежама бране Краљевића тако што тврде да “не може бити ухапшен, јер има посланички имунитет”. али он не постоји, јер га је прије неколико година укинуо високи представник свим функционерима. Цијели свијет нам говори колико је вазно да буде тузиластво неовисно а наси политицари са свих страна се сморисе да га некако ставе под своју контролу, а нама затварају оци са национализмом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицо

21.06.2014 11:54

Федерација поново пребацује лопту у РС Али мудри наси политицари знају ста се иза тога крије не наседамо ми тако јефтино

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

21.06.2014 11:55

Изетбеговиц има Федерацију Златко има Унско-сански кантон, Цовиц Херцег Босну и Неум које је главно складисте бродова, Додик Републику Српску и веци део границних прелаза, да би они опстали на власти морају да трују народ мрзњом и њихав договор је да један другом се не месају у послове, а политицки да један другог нападају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

21.06.2014 12:15

Само голи оток по кратком поступку

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

21.06.2014 12:44

Знаци и Мисо је понекад исао по паре. Има ли и Мисо посланицки имунитет? Ако ганема добице га у прдекани олоси су то све поцевси од баје:-(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Издајник пише ово

21.06.2014 13:21

Мени само није јасно како то да "наши" сарађују са "њиховим" кад је ријеч о крађи, а овамо пуна уста референдума, одликовања из Русије, опозиционари су издајници, навијамо за Србију, не подносим Сарајево јер је Техеран. И сад се ја питам да ли су искрене те изјаве у које сам некад вјеровао? И у које још вјерујем лично, али не кад ми причају Доди и његова кумовска и фамилијарна криминална организација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

21.06.2014 13:35

И сами знате да се Срби и Муслимани не мрзе.то само Додик закухава и ствара мрзњу, јер само под мрзњом мозе да краде и унистава све око себе.Мислим да за ових двадесетак година све лази преваре лоповлуци итд.итд.су изасле на видјело или бар излазе и зато памет углаву нама је судјено зивјети измијесано заједно у босанском лонцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

диаспора

21.06.2014 13:55

Све и да имају доказе несто не вјерујем да СИПА смије да хапси Додика... Тај филм никада неце бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГОРАН ВРС

21.06.2014 13:59

Овај Цубриловиц води и АЛПХА СЕКЈУРИТИ тј приватну војску СНСДа која обезбједјује све иоле профитабилне фирме у Српској те преко рацуна за обезбједјење истих извлаце енормне колицине новца на приватне рацуне.Молио би Васковица да несто написе и о овој теми те о срамним пресудама судова Српске по основи тузби обесправљених радника који су због месетарења СНСДа остали без посла а на њихова радна мјеста постављена АЛПХА.Прогон и униставање зивота радника који су имали храбрости тузити криминалце повезане са властима није заврсен јер од тих незапослених људи суд потразује по 4000 км судских троскова а посто људи немају новца ни за хљеба зарацунавају камате те прјете пљенидбама и оно мало сиротиње сто имају.Сто се нас тице могу нас и стрељати али ми се нецемо престати борити против Додикових криминалаца и нецемо престати прицати

ОДГОВОРИТЕ
Name

јован

21.06.2014 14:24

Није ми јасно да се овај народ не дизе на ноге... на куке и мотике и протјера ову багру која им годинама баца празне националне прице да би завадила народ а они се обогатисе криминалом. Ово је невјероватно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУЛЕ

21.06.2014 14:45

ко је иницијатор ова акције,да ли се то зна????

ОДГОВОРИТЕ
Name

y

21.06.2014 16:51

Цериц и охр су све закували!! Забранити улаз у влади,зна се које овдје главни баја, неце моци

ОДГОВОРИТЕ
Name

микс

21.06.2014 18:48

Све похвале бн за објављивање коментара. Свака цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

21.06.2014 21:11

Па нема гдје Миле и његова банда нису умјесали своје прсте!Али то це их скупо костати у октобру,доста је висе њиховог лоповлука...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉУБО ЦУБИЦ

21.06.2014 21:19

Ја сам прави КРИМИНАЛАЦ ови падосе за пар година а ја крадем 20 год и ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

21.06.2014 21:24

Много је лијепо кад се клупко поцне да одмотава, и то траје и траје...Црвена мафија неце јос дуго, само до октобра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дукс

21.06.2014 22:02

А ТЕК КАКАВ ЈЕ РАЗБОЈНИК СРЕТО АНИЧИЋ БИВШИ УДБАШ И ВЛАСНИК БОНД АГЕНЦИЈЕ ЧОВЈЕК КОЈИ ЈЕ ПОВЕЗАН СА МНОГИМ КРИМИНАЛНИМ СТРУКТУРАМА У МУП РС И ЧОВЈЕК КОЈИ ЈЕ ДОБИО МНОГЕ ПОСЛОВЕ У БАЊА ЛУЦИ ОД СНСДА ОД ОБЕЗ.АГЕНЦИЈЕ ЗА БАНКАРСТВО ИТД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мане

21.06.2014 23:11

Шпира је клепио 100.ооо марака на Ауди Q 7 Предмет је у тужилаштву и ником ништа

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

22.06.2014 05:03

Мозе ли ми неко реци ко је тај Сотра и да ли је истина да је он довео Дзакулу пред Милу те га је овај поставио за директора

ОДГОВОРИТЕ
Name

сетац

22.06.2014 07:46

Па зар ово није довољно да се народ увери са каквом мафијом има посла.Ово је срамота за РС.Докле висе питацемо вас у Октобру а са вама и васом политиком цемо се разици после октобра.Лопови нам не требају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микс

22.06.2014 08:13

Нас је баја мајстор прави, суво злато од текстила прави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Збогом Босно

22.06.2014 11:50

ШТО СЕ ТИЧЕ ПАЉЕЊА КАМИОНА МОРАТЕ ПРВО ПРОВЈЕРИТИ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗАТО ШТО РОБА ДОЛАЗИ У КОНТЕЈНЕРИМА ИЗ КИНЕ НЕБУДУ ПОД ЦЕРАДОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

22.06.2014 12:31

Није Миле крив, ми смо говна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

теско нама

22.06.2014 13:07

Све је ово предизборна фарса . Ухапсе па пусте уз накнаду стете и јавно извињење. Док год баја Милорад не буде даво интервију из Фоцанске целије све је ово мазање оцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Јездиц

22.06.2014 15:00

Криминал и корупција нису појаве него начин живљења у овој насој земљи!Свака цаст Сипи! Мислим да це сад тузиластво заказати и пола ових криминалаца ослободити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

22.06.2014 20:51

Ко је поставио Зупца? Све лопове и сексуалне преступнике који се крију иза крста у затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша Илић

22.06.2014 20:53

Да ли ћемо доживити да Додика, Шкрбића, Шпирића, видимо иза решетака? То би био једини доказ да се води борба против организованог криминала. СНСД је највећа криминална организација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

23.06.2014 07:22

Додик (са свјеже офарбаном косом) је највећи Српски кримос данашњице! Лажни Србин који је у рату шверцовао цигаре и нафту док је сиротиња гинула! Његов тјелохранитељ Чубри, бог и батина СНСД-а, дисциплинује шамарима и своје и тудје , па чак и поједине министре и све "коверте" и "проценат" иду преко њега! БРУКА ОД ВЛАСТИ И ДРЖАВЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоки

23.06.2014 17:46

НАРОДЕ РАДИ ИЛИ ОДМАРАЈТЕ - ДОДИК НИКАД НЕЋЕ БИТИ УХАПШЕН ЈЕР НЕМА ДОКАЗА. САМО МОЖЕ ХАПСИТИ ДОДО СХВАТИТЕ ТО ЈЕДНОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

23.06.2014 19:52

ЗОКИ, ПОРЕД ТОЛИКО ЖИВИХ ДОКАЗА ДА ГА НЕ ОСУДИМО. ЗОКИ, ДОКАЗИ СЕ МОГУ И ПОДМЕТНИТИ УПРАВО КАО ШТО ЈЕ ТО РАДИО ТА ТВОЈ ШТО ГА БРАНИШ

ОДГОВОРИТЕ
Name

север

23.06.2014 20:21

Најновиа вест, Додик неце ни излазити на изборе. седам дана пред изборе це да побегне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

23.06.2014 21:09

Вецих пљацкаса и криминалаца нема од насих дрзавних функционера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дукс

24.06.2014 07:08

Шотра је био командир војне полиције у рату код Славка Лисице.Само што је покојни генерал Лисица био више него частан човјек.Док је Шотру у рату генерал Младић затварао у шталу због крађе неких пара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјенерал

24.06.2014 07:44

Ма нека нас деру,ми це мо и даље да цутимо,нама је лијепо,седимо у кафицима,спавамо до дванаест,појединци и незнају ко им је председник а камоли остали криминалци на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спаја

24.06.2014 13:39

Готово је са овом власти,последња батргања али нема ниста од тога,у окотбру сви иза ресетака!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерал Папаyа

24.06.2014 15:38

Када се ради о гузици Спирица, других политичара онда је ко фол угрожена Република Српска, а када се заиста ради о помоћи часним људима и поштеним који траже помоћ од спотицања и сличних онда цуте ко мумије, ко п..ке. Па није Република Српска један цовјек или пар њих вец власниство свих нас народа који живимо у њој. Мало им сто имају приватне виле базене, фирме па би да приватизују и Републику Српску брацо Срби будимо паметни, будимо људи!

ОДГОВОРИТЕ