Ekskluzivno: Uhapšeni razotkrivaju mafiju

Dodik i Špirić postavili Cvjetinovića, Šotra i Čubri uzimali novac za stranku, Zubac pokušao opstruisati hapšenje.

Republika Srpska 22.06.2014 | 13:36
Ekskluzivno: Uhapšeni razotkrivaju mafiju

Milorad Dodik i Nikola Špirić naredili su Kemalu Čauševiću da na mjesto pomoćnika direktora Uprave za indirektno oporezivanje imenuje Zdravka Cvjetinovića. To su činjenice kojima raspolaže Tužilaštvo BiH.

Cvjetinović je na tu poziciju imenovan 2011. godine, a nakon farse od konkursa, u januaru 2014. godine postavljen je na još četiri godine.   

Čaušević je tokom ročišta na Sudu BiH rekao da mu je iz političkih krugova naređeno da postavi Zdravka Cvjetinovića na poziciju pomoćnika za carine.

„OHR se protivio njegovom imenovanju, zbog sumnji u kriminalne radnje, a ja sam morao da ga zbog naloga politike postavim“, rekao je Čaušević. Njegov advokat Asim Crnalić rekao je da su "dva ključna političara iz RS insistirala da Cvjetinović bude postavljen na mjesto pomoćnika za carine u UIO".

U izjava svjedoka u ovom predmetu navodi se da su 2011. godine, direktan pritisak na Čauševića vršili Miloš Čubrilović Čubri, pratilac Milorada Dodika i Velibor Šotra, tadašnja desna ruka Čubrilovića.

Kada je Čaušević smijenje 2011. godine, kompletan kriminalni posao preuzima Cvjetinović.
O kako unosnom kriminalu se radilo, svjeoči podatak iz istrage da su samo dvojica uvoznika Čauševiću za šest godina isplatili ravno pet miliona maraka.

Cvjetinović je svoj dio kolača od uvoza tekstila uzimao svake subote.
“Isplaćivali smo mu razliku između dogovorene niske cijene carinjenja i stvarne cijene te dažbine”, tvrde svjedoci. Riječ je, ukupno, o nevjerovatno velikim iznosima novca, koje je Cvjetinović na kriminalan način zaradio za sve ove godine.

Dio tog novca Cvjetinović je davao za finansiranje Saveza nezavisnih socijaldemokrata. Bar je on mislio da to čini.
“Nakon što bi Cvjetinović uzeo subotnji danak od uvoznika tekstila, sastajao se sa osobama, što su tvrdile da su predstavnici stranke, i njima je davao određenu svotu”, tvrde izvori.


Prema njihovim riječima, novac je tokom 2011. i 2012. godine od Cvjetinovića uzimao Velibor Šotra.
“Da li je on pare zaista nosio u SNSD pokazaće istraga, ali je činjenica da on tokom 2012., nakon sukoba sa Milošem Čubrilovićem Čubrijem prestaje da uzima od Cvjetinovića novac. Nakon toga taj posao preuzima lično Miloš Čubrilović, a nerijetko je po novac dolazila i osoba koja se zove Mišo”, tvrde moji izvori.

Moji izvori dalje tvrde da je Cvjetinović ogromne sume novca trošio na kockanje.

Prema njihovim riječima, Goran Zubac, direktor SIPE, pokušao je da opstruiše i ovu istragu, kao što je to činio često u ranijim prilikama.

“Potpuna je neistina da je Zubac po nalogu stranaca krenuo u ovu akciju. Dapače, on je pokušao da opstruiše istragu, jer je dva dana, prije njenog početka, proveo u Banjaluci, gdje se tajno sastao sa najvišim funkcionerima RS. Zubac im je rekao šta se priprema, a oni su našli načina da obavijeste Cvjetinovića i Radovana Đurića. Cvjetinović je zamalo umakao, dok je Đurić uspio pobjeći”, tvrde moji sagovornici.

Oni dodaju da nadležne službe posjeduju podatak ko je obavijestio Cvjetinovića i Đurića da im se priprema hapšenje, kao i da je istraga o tome u punom jeku.

Cvjetinović je priznao da je imao komunikaciju sa Mićom Kraljevićem, poslanikom SNSD i dodao da to ne smatra „uopšte značajnim“.

U sudnici su pročitane i optužbe za koje se tereti Kraljević.

Koliko je nisko pao SNSD i njihovi aktivisti, svjedoči podatak da već dva dana na društvenim mrežama brane Kraljevića tako što tvrde da “ne može biti uhapšen, jer ima poslanički imunitet”.

Tužno, jer ne tvrde da nije kriv. Što se tiče imuniteta, ni on ne postoji, jer ga je prije nekoliko godina ukinuo visoki predstavnik svim funkcionerima. Da je tako, dovoljno je prisjetiti se kako je nedavno prošao Živko Budimir, koji je uhapšen u kancelariji predsjednika Federacije BiH.

Tužilaštvo će u narednim fazama ovog procesa detaljno istražiti i informacije o tome da je u kamionima sa tekstilom prevožena droga i zlato, te da je zbog toga napravljena ovako velika organizacija koja je godinama djelovala bez ikakvih problema.

Kamioni Anesa Sadikovića, jednog od uhapšenih u “Pandori” su prije nekoliko godina u Bugarskoj pali sa drogom, ali je on uspio da se izvuče bez presude. Upravo ta činjenica je jedan od razloga zbog kojeg se sumnja da u kamionima nije bio samo tekstil. Kada se tome doda enormna količina novca koja se vrtila u ovom poslu, a riječ je o dvije milijarde maraka, nema dileme da je u kamionima, pored tekstila, bilo još svega i svačega.

Sadiković je konkurenciji palio kamione. To je veoma interesantna priča, jer su kamioni pri ulasku u tunel pred Sarajevom posipani benzinom, a na izlasku iz bacali su zapaljene baklje na cerade kamiona.

Koliko je “tekstilna mafija” moćna potvrđuje i podatak da je 20.06. u Sarajevu pucano na kuću Osmana Jamakovića jednog od svjedoka protiv Čauševića. 

slobodanvaskovic.blog

Komentari / 74

Ostavite komentar
Name

neso

21.06.2014 05:26

Sada je red na kriminalce bravo sam naprijed!

ODGOVORITE
Name

istocno od sarajeva

21.06.2014 05:27

Nije vise mile ronhil, sada je mile tekstil :-) (carape,gace....). Takva vlast mora da ode.

ODGOVORITE
Name

CC

21.06.2014 05:31

A kad su ova dvojica na redu?

ODGOVORITE
Name

Pitam se Pitam

21.06.2014 05:37

Ako ova istraga ne dodje do glans glavesina bice opet pojeo vuk magarca..

ODGOVORITE
Name

Knjaz Milos

21.06.2014 05:47

"Premijerka": Nije moje da znam sta se radi u UIO BH, a dvojicu gospodina inicijala Z.C., M.D. i N.Š. licno ne poznajem, vec ih samo srecem na sjednicama nevlade... A fakticki to su sve spekulacije jer uz imena nisu prikazani JMB tako da nisu prikazani svi dokazi ako ih ima...

ODGOVORITE
Name

axxe

21.06.2014 05:47

Braco ugrozena nam Republika Srbska, Evo slike zasto nije suzivot moguc. Sa jedne strane LOPOVI Sa druge strane RATNI ZLOCINCI, To nije Srbin, to nije Musliman, to nije Hrvat to je ZIVOTINJA ZA ODSTREL SPREMNA KOJU MI STITIMIO!!.

ODGOVORITE
Name

valter

21.06.2014 05:50

Kad je pljacka u pitanju nasi politicari nemaju uopste problema da nadju zajednicku rijec , a narodu sve vrijeme bacaju nacionalnu kost da se glodje oko nje , nemam rijeci !

ODGOVORITE
Name

muftija

21.06.2014 06:01

Bratstvo I jedinstvo

ODGOVORITE
Name

kiki

21.06.2014 06:06

Ode Baja sa vlasti ko Spanija sa mundijala...

ODGOVORITE
Name

Rab Boziji

21.06.2014 06:06

Zna li iko sta ovaj Spiric sve posjeduje??? Najvaznije je da zna onaj gore!!!! A sve se placa i sve se vraca!!!!

ODGOVORITE
Name

alek

21.06.2014 06:08

Kriminal i korupcija nisu pojave nego način življenja u ovoj nesrećnoj zemlji. Od 2006 godine počinje "zlatno doba" kriminala i korupcihe i traje danas. Na vjesala treba ovu bagru snsd-ovsku.

ODGOVORITE
Name

Rajko

21.06.2014 06:11

Sad ce na scenu stupiti ustaljeni scenario, sve se ovo radi s ciljem destibilizacije nam RS

ODGOVORITE
Name

VidovitaVanga

21.06.2014 06:27

Da je vlada u RS kriminalna,i da krade, i da je sve pokrala, i još će da krade, nije nikakva tajna.Tako se i ponašaju u javnosti-kriminalno! Ali ovaj put je došlo do kraja- neće više biti puno da se krade! Narod u RS je ostao gladan, žedan i bedan.Možda Vlada počne da krade kokoši, piliće i ono malo što je još ostalo narodu.

ODGOVORITE
Name

ОКСИГЕН

21.06.2014 06:34

Проговорите коначно! Реците наглас оно што и врапци знају! Реците имена криминалаца и мафијаша из врха власти. Вјерујем да слиједи објављивање ТОП 10 криминалаца... Реците чија је зграда у бањалучком Пицином парку ( а није Радишићева ). Реците због којих је интереса Радишић заглавио у "ћузи"! Набројте све Бајине виле, некретнине, љубавнице, новинаре... Доведите ствар до краја! Доведите Санадера до Салцбурга, али претходно припремите лисице! Немојте обесхрабрити опљачкани народ да има Бога и Правде...

ODGOVORITE
Name

pirija

21.06.2014 06:36

Svaka cast Sipi! Mislim da ce sad tuzilastvo zakazati i pola ovih kriminalaca osloboditi a ove sto optuzi bice po sudu nekoliko godina i ako dobiju par godina robije to ce glatko odlezati jer su oteli od naroda dakle ne milione nego stotine miliona. Treba im oduzeti svu imovinu takodje i clanovima njihove porodice te ljubavnicama njihovim i stranackim mentorima.Zatim oduzeti licna dokumanta i javno ih svaki dan prozivati. Tako kad odu u grad da ih narod prepozna na svakom koraku.

ODGOVORITE
Name

gorstak

21.06.2014 06:42

A MISO JE ONAJ DELIJA,STO GURA NOVINARKU U BIJELJINI,JER NERVIRA BAJU

ODGOVORITE
Name

orginal76

21.06.2014 06:45

Ovo je vise nepodnosljivo,kao da smo na Siciliji,sve mafija. Treba kupiti od amerikanaca hitno elektricnu stolicu,trebace uskoro!

ODGOVORITE
Name

Mimo

21.06.2014 07:07

Jesi li ga morao postaviti iz straha iLi si upecao nekoliko stotina hiljada pa sad kao glumis nevinog, dozivotna robija ti treba.

ODGOVORITE
Name

svica

21.06.2014 07:28

zalost jadan narod sa ovakim

ODGOVORITE
Name

Aco

21.06.2014 07:33

Da bi se dobio povrat PDV-a prolazi se kroz šest instanci u UIO,od Grupe za reviziju i kontrolu do Odjeljenja za pravne poslove koje daju nalog Trezoru BiH za isplatu.Ista je prica i kad su u pitanju segmenti iz carina i akciza.Prema tome,pricati o individualnoj odgovornosti pojedinaca je smiješno,te je ključan politički uticaj na kadrovska rjesenja s obzirom koliko je novca u pitanju i ko se sve finansira iz toga.

ODGOVORITE
Name

Vrli pitac neki

21.06.2014 07:36

Pitam se,pitam se,zašto su neki hteli organizovati referendum o sudu i tužilaštvu Bih?? Zbog nacionalnih ili kriminalnih interesa,saznat će se uskoro

ODGOVORITE
Name

MilenkoR

21.06.2014 07:55

Savez za Nezakonito Sticanje Dobara SNSD!

ODGOVORITE
Name

RADULE

21.06.2014 07:58

MUP RS se bori protiv kriminala i korupcije i hapsi tamo neke kokosare i narkodilere sa 20 grama marihuane, a jedini koji udaraju hobotnicu u glavu su ljudi iz SIPE. Toliko o entitetskim, kantonalnim i drugim MUP-ovima i njihovoj zelji da se bore sa kriminalom!

ODGOVORITE
Name

smoluca

21.06.2014 08:24

sad ce biti slabo srocene optuznice.naravno padaju na sudu.od 40 privedenih ako bude osudjeno bar troje to je uspjeh...i nastavlja se stara praksa.

ODGOVORITE
Name

Pero

21.06.2014 08:27

Sada ce se Dodik vaditi na onu pricu kako nema povjerenja u Sud i Tuzilastvo BiH! To ce mu biti glavni adut u odbrani.

ODGOVORITE
Name

rsbl

21.06.2014 08:30

Zato se Dodik borio da ukine Sud BiH al "Kasno Marko na Kosovo dodje"a u ovom slucaju"Kasno Dodo u Sarajevo dodje""

ODGOVORITE
Name

Roky

21.06.2014 08:30

Dodo ,mogu ne daj drzavu REPUBLIKU SRPSKU a pare su obicni papiri preko kojih zapad ostvaruje svoje ciljeve.Dosta su Srbi ginuli (u dva rata) za "bratstvo i jedinstvo"..VISE NIKADA..Imali su to i poceli su rat zbog toga ,a sad bi opet u to..REPUBLIKA SRPSKA do groba,ma ko bio na vlasti...

ODGOVORITE
Name

mrkalj.

21.06.2014 09:16

Gledaj Mileta selektora -mafijasa- eksponira se al jos malo.!

ODGOVORITE
Name

Ja

21.06.2014 09:29

: Roky, glup si levatu jedan, pa niko ni nedira REBUBLIKU SRPSKU, a zbog vas nekolicine imbecila sto misle tako propade REPUBLIKA SRPSKA

ODGOVORITE
Name

siniša

21.06.2014 09:39

Ja sam iz Laktaša pa znam tog Čubrija.On i njegov brat Darko koji je sportski direktor u kk igokea su bili obični klošari pre nego su se uhvatili u kolo sa Dodikom. Miloš je vozao golfa keca a Darko samo bicikl i to onaj trkaći.Danas se ne zna šta sve imaju.Kuće,stanove,automobile a čak su i počasni građani opštine Laktaši.

ODGOVORITE
Name

siniša

21.06.2014 09:43

taj Čubri je na slici skroz levo , u bijeloj majici.Po izgledu vi zaključite da li je čovek intelektualac ili klošar tabadžija.

ODGOVORITE
Name

zoro

21.06.2014 09:46

špirić je bio član svake stranke, a znate li zašto je najmanje proveo u sds-u?Pa nijesu mu dali da krade toliko kao sad.

ODGOVORITE
Name

bosna

21.06.2014 09:48

Nema nista Mile od tvojih cigara,textila se fataj,tu je dobra para

ODGOVORITE
Name

odg.Roky

21.06.2014 09:48

Drzava Bosna i Hercegovina ima 2 entiteta RS i FBiH i Distrikt Brcko koji je prekinuo RS na dva dijela u kojoj zive 3 ravnopravna naroda, tako da entiteti pripadaju svima a ne samo jednom narodu.

ODGOVORITE
Name

vrijeme je?

21.06.2014 09:55

Ovo multietnicko mafijasko kolo dodik lagundzija covic funkcionisalo je perfektno. Svi su imali svoje rejone za pljackanje a istovremeno su narodu prikazivali predstavu kako su posvadjani jer navodno brane svoje narode?! Silne godisnjice zlocina razni nacionalni interesi jadni sejdic i finci sve su uradili da naprave trajnu blokadu pravne drzave i evropskih integracija jer su svjesni da bi im to bio kraj. Ako narod to nije razumio i nakon ovih poplava, onda zasluzuje da ga i dalje jasu isti banditi.

ODGOVORITE
Name

borac rs

21.06.2014 09:59

Dali ovaj narod ima imalo pameti??kad se pricalo o kacavendi i pedofiliji mnogi su drecali kako je to atak na spc sad se ne pojavljuju sa svojim komentarima pozivam ih da se izjasne o tome isto tako za njih je dodik svetac (obicni kriminalac)ali su dovoljno glupi da ih vara i sumnjam da to oni mogu svatiti docim ucutali su se sto se tice komentara svi do galonje a i on ce valjda posle oktobra pozivam normalan narod da izadju na izbore jer upravo oni koji ne izlaze biraju vlast koja naravno nije po njihovoj volji u oktobru na izbore dakle

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

21.06.2014 10:00

Od kada je Zubac otišao iz Trebinja,kriminala kod nas praktično i nema.Izvucite zaključak.

ODGOVORITE
Name

Kotor Varoš

21.06.2014 10:31

Zaštitnik kriminala koji kontroliše tužilaštvo i dio sudstva je Džeri Selman!?! To radi iz zahvalnosti Baji za postavljenje, privilegije i par miliona koje je usput "odradio" za sebe, djecu a vjerovatno i unuke i praunuke. Samo da se prethodni njegov i Bajin kriminal legalizuje i on bi u penziju kao zaslužni građanin sa "bonusima" koje je pokrao od naroda

ODGOVORITE
Name

jasna stvar

21.06.2014 11:40

evo zasto se Dodik borio da prenese tuzilastvo u Banja Luku i stalno govori protiv visokog predstavnika. To su mu bile najvece dvije prepreke da legalizuje svoj kriminal. Samo kada procitam ovo da SNSD već dva dana na društvenim mrežama brane Kraljevića tako što tvrde da “ne može biti uhapšen, jer ima poslanički imunitet”. ali on ne postoji, jer ga je prije nekoliko godina ukinuo visoki predstavnik svim funkcionerima. Cijeli svijet nam govori koliko je vazno da bude tuzilastvo neovisno a nasi politicari sa svih strana se smorise da ga nekako stave pod svoju kontrolu, a nama zatvaraju oci sa nacionalizmom.

ODGOVORITE
Name

Mico

21.06.2014 11:54

Federacija ponovo prebacuje loptu u RS Ali mudri nasi politicari znaju sta se iza toga krije ne nasedamo mi tako jeftino

ODGOVORITE
Name

ISTINA

21.06.2014 11:55

Izetbegovic ima Federaciju Zlatko ima Unsko-sanski kanton, Covic Herceg Bosnu i Neum koje je glavno skladiste brodova, Dodik Republiku Srpsku i veci deo granicnih prelaza, da bi oni opstali na vlasti moraju da truju narod mrznjom i njihav dogovor je da jedan drugom se ne mesaju u poslove, a politicki da jedan drugog napadaju.

ODGOVORITE
Name

Goran

21.06.2014 12:15

Samo goli otok po kratkom postupku

ODGOVORITE
Name

zvornik

21.06.2014 12:44

Znaci i Miso je ponekad isao po pare. Ima li i Miso poslanicki imunitet? Ako ganema dobice ga u prdekani olosi su to sve pocevsi od baje:-(

ODGOVORITE
Name

Izdajnik piše ovo

21.06.2014 13:21

Meni samo nije jasno kako to da "naši" sarađuju sa "njihovim" kad je riječ o krađi, a ovamo puna usta referenduma, odlikovanja iz Rusije, opozicionari su izdajnici, navijamo za Srbiju, ne podnosim Sarajevo jer je Teheran. I sad se ja pitam da li su iskrene te izjave u koje sam nekad vjerovao? I u koje još vjerujem lično, ali ne kad mi pričaju Dodi i njegova kumovska i familijarna kriminalna organizacija.

ODGOVORITE
Name

realno

21.06.2014 13:35

I sami znate da se Srbi i Muslimani ne mrze.to samo Dodik zakuhava i stvara mrznju, jer samo pod mrznjom moze da krade i unistava sve oko sebe.Mislim da za ovih dvadesetak godina sve lazi prevare lopovluci itd.itd.su izasle na vidjelo ili bar izlaze i zato pamet uglavu nama je sudjeno zivjeti izmijesano zajedno u bosanskom loncu.

ODGOVORITE
Name

diaspora

21.06.2014 13:55

Sve i da imaju dokaze nesto ne vjerujem da SIPA smije da hapsi Dodika... Taj film nikada nece biti.

ODGOVORITE
Name

GORAN VRS

21.06.2014 13:59

Ovaj Cubrilovic vodi i ALPHA SEKJURITI tj privatnu vojsku SNSDa koja obezbjedjuje sve iole profitabilne firme u Srpskoj te preko racuna za obezbjedjenje istih izvlace enormne kolicine novca na privatne racune.Molio bi Vaskovica da nesto napise i o ovoj temi te o sramnim presudama sudova Srpske po osnovi tuzbi obespravljenih radnika koji su zbog mesetarenja SNSDa ostali bez posla a na njihova radna mjesta postavljena ALPHA.Progon i unistavanje zivota radnika koji su imali hrabrosti tuziti kriminalce povezane sa vlastima nije zavrsen jer od tih nezaposlenih ljudi sud potrazuje po 4000 km sudskih troskova a posto ljudi nemaju novca ni za hljeba zaracunavaju kamate te prjete pljenidbama i ono malo sirotinje sto imaju.Sto se nas tice mogu nas i streljati ali mi se necemo prestati boriti protiv Dodikovih kriminalaca i necemo prestati pricati

ODGOVORITE
Name

jovan

21.06.2014 14:24

Nije mi jasno da se ovaj narod ne dize na noge... na kuke i motike i protjera ovu bagru koja im godinama baca prazne nacionalne price da bi zavadila narod a oni se obogatise kriminalom. Ovo je nevjerovatno.

ODGOVORITE
Name

DULE

21.06.2014 14:45

ko je inicijator ova akcije,da li se to zna????

ODGOVORITE
Name

y

21.06.2014 16:51

Ceric i ohr su sve zakuvali!! Zabraniti ulaz u vladi,zna se koje ovdje glavni baja, nece moci

ODGOVORITE
Name

miks

21.06.2014 18:48

Sve pohvale bn za objavljivanje komentara. Svaka cast.

ODGOVORITE
Name

Ana

21.06.2014 21:11

Pa nema gdje Mile i njegova banda nisu umjesali svoje prste!Ali to ce ih skupo kostati u oktobru,dosta je vise njihovog lopovluka...

ODGOVORITE
Name

LJUBO CUBIC

21.06.2014 21:19

Ja sam pravi KRIMINALAC ovi padose za par godina a ja kradem 20 god i nista

ODGOVORITE
Name

Daca25

21.06.2014 21:24

Mnogo je lijepo kad se klupko pocne da odmotava, i to traje i traje...Crvena mafija nece jos dugo, samo do oktobra!

ODGOVORITE
Name

Duks

21.06.2014 22:02

A TEK KAKAV JE RAZBOJNIK SRETO ANIČIĆ BIVŠI UDBAŠ I VLASNIK BOND AGENCIJE ČOVJEK KOJI JE POVEZAN SA MNOGIM KRIMINALNIM STRUKTURAMA U MUP RS I ČOVJEK KOJI JE DOBIO MNOGE POSLOVE U BANJA LUCI OD SNSDA OD OBEZ.AGENCIJE ZA BANKARSTVO ITD

ODGOVORITE
Name

Mane

21.06.2014 23:11

Špira je klepio 100.ooo maraka na Audi Q 7 Predmet je u tužilaštvu i nikom ništa

ODGOVORITE
Name

hercegovac

22.06.2014 05:03

Moze li mi neko reci ko je taj Sotra i da li je istina da je on doveo Dzakulu pred Milu te ga je ovaj postavio za direktora

ODGOVORITE
Name

setac

22.06.2014 07:46

Pa zar ovo nije dovoljno da se narod uveri sa kakvom mafijom ima posla.Ovo je sramota za RS.Dokle vise pitacemo vas u Oktobru a sa vama i vasom politikom cemo se razici posle oktobra.Lopovi nam ne trebaju.

ODGOVORITE
Name

miks

22.06.2014 08:13

Nas je baja majstor pravi, suvo zlato od tekstila pravi.

ODGOVORITE
Name

Zbogom Bosno

22.06.2014 11:50

ŠTO SE TIČE PALJENJA KAMIONA MORATE PRVO PROVJERITI INFORMACIJE ZATO ŠTO ROBA DOLAZI U KONTEJNERIMA IZ KINE NEBUDU POD CERADOM

ODGOVORITE
Name

ДрАган

22.06.2014 12:31

Није Миле крив, ми смо говна!!

ODGOVORITE
Name

tesko nama

22.06.2014 13:07

Sve je ovo predizborna farsa . Uhapse pa puste uz naknadu stete i javno izvinjenje. Dok god baja Milorad ne bude davo interviju iz Focanske celije sve je ovo mazanje ociju.

ODGOVORITE
Name

Nenad Jezdic

22.06.2014 15:00

Kriminal i korupcija nisu pojave nego način življenja u ovoj nasoj zemlji!Svaka cast Sipi! Mislim da ce sad tuzilastvo zakazati i pola ovih kriminalaca osloboditi!

ODGOVORITE
Name

hercegovac

22.06.2014 20:51

Ko je postavio Zupca? Sve lopove i seksualne prestupnike koji se kriju iza krsta u zatvor!

ODGOVORITE
Name

Saša Ilić

22.06.2014 20:53

Da li ćemo doživiti da Dodika, Škrbića, Špirića, vidimo iza rešetaka? To bi bio jedini dokaz da se vodi borba protiv organizovanog kriminala. SNSD je najveća kriminalna organizacija.

ODGOVORITE
Name

P

23.06.2014 07:22

Dodik (sa svježe ofarbanom kosom) je najveći Srpski krimos današnjice! Lažni Srbin koji je u ratu švercovao cigare i naftu dok je sirotinja ginula! Njegov tjelohranitelj Čubri, bog i batina SNSD-a, disciplinuje šamarima i svoje i tudje , pa čak i pojedine ministre i sve "koverte" i "procenat" idu preko njega! BRUKA OD VLASTI I DRŽAVE!

ODGOVORITE
Name

zoki

23.06.2014 17:46

NARODE RADI ILI ODMARAJTE - DODIK NIKAD NEĆE BITI UHAPŠEN JER NEMA DOKAZA. SAMO MOŽE HAPSITI DODO SHVATITE TO JEDNOM.

ODGOVORITE
Name

ĐURĐA I M

23.06.2014 19:52

ZOKI, PORED TOLIKO ŽIVIH DOKAZA DA GA NE OSUDIMO. ZOKI, DOKAZI SE MOGU I PODMETNITI UPRAVO KAO ŠTO JE TO RADIO TA TVOJ ŠTO GA BRANIŠ

ODGOVORITE
Name

sever

23.06.2014 20:21

Najnovia vest, Dodik nece ni izlaziti na izbore. sedam dana pred izbore ce da pobegne.

ODGOVORITE
Name

Igor

23.06.2014 21:09

Vecih pljackasa i kriminalaca nema od nasih drzavnih funkcionera.

ODGOVORITE
Name

Duks

24.06.2014 07:08

Šotra je bio komandir vojne policije u ratu kod Slavka Lisice.Samo što je pokojni general Lisica bio više nego častan čovjek.Dok je Šotru u ratu general Mladić zatvarao u štalu zbog krađe nekih para

ODGOVORITE
Name

Djeneral

24.06.2014 07:44

Ma neka nas deru,mi ce mo i dalje da cutimo,nama je lijepo,sedimo u kaficima,spavamo do dvanaest,pojedinci i neznaju ko im je predsednik a kamoli ostali kriminalci na vlasti...

ODGOVORITE
Name

Spaja

24.06.2014 13:39

Gotovo je sa ovom vlasti,poslednja batrganja ali nema nista od toga,u okotbru svi iza resetaka!

ODGOVORITE
Name

General Papaya

24.06.2014 15:38

Kada se radi o guzici Spirica, drugih političara onda je ko fol ugrožena Republika Srpska, a kada se zaista radi o pomoći časnim ljudima i poštenim koji traže pomoć od spoticanja i sličnih onda cute ko mumije, ko p..ke. Pa nije Republika Srpska jedan covjek ili par njih vec vlasnistvo svih nas naroda koji živimo u njoj. Malo im sto imaju privatne vile bazene, firme pa bi da privatizuju i Republiku Srpsku braco Srbi budimo pametni, budimo ljudi!

ODGOVORITE