Мурињов наследник је Лампард?

Посебни не крије да би волео да му Супер Френки прво буде асистент, потом и да га потпуно одмени на клупи Плаваца...

Фудбал 20.06.2014 | 11:04
Мурињов наследник је Лампард?

Иако је Челсијев легендарни ас Френк Лампард Стамфорд Бриџ напустио тек недавно, Жозе Мурињо није искључио могућност да се популарни Супер Френки врло брзо врати у клуб... Али, као менаџер!

Португалски стручњак је у разговору са медијима у Обали Слоноваче рекао да 35-годишњег енглеског репрезентативца види на клупи Челсија у блиској будућности и да навијачи Лампардов повратак могу да очекују ускоро...

"Не сматрам да Лампард напушта клуб. Ја целу ову ситуацију видим као његов одлазак да се мало 'провоза', да издува вентиле... Вратиће се он ускоро у клуб, не брините. Можда чак и брже него што многи то очекују. Јер, то је нешто што власник жели... Што Френк такође јако жели... Али и сви навијачи Челсија", поручио је Мурињо за ИТВ.

На питање новинара да ли би Лампард могао да постане и менаџер Челсија, Господин посебни је рекао:

"Кад год то пожели, без обзира на време и ситуацију у клубу. Поновићу оно што ми је господин Абрамович недавно рекао: 'Он може да обавља било коју функцију у клубу, само да се врати'. А ја додајем да су врата таквом играчу увек отворена".

Оно што је јако интересантно, Мурињо је признао да му је потез да Лампарду дозволи да оде један од најтежих које је имао у каријери.

"Не могу да вам опишем колико је то велики ударац за мене. Мислим да ме једино Френк разуме. С друге стране, срећан сам у неку руку, јер знам да ће се ускоро вратити, у то сам сигуран. Он може да буде тренер, чак да почне и у Академији, а уједно и да буде мој помоћник, чиме би направио велики корак ка томе да постане менаџер клуба... Опет, може да се опроба и у некој другој улози, на њему је да одлучи", закључио је 51-годишњи Португалац.

Коментари / 0

Оставите коментар