Murinjov naslednik je Lampard?

Posebni ne krije da bi voleo da mu Super Frenki prvo bude asistent, potom i da ga potpuno odmeni na klupi Plavaca...

Fudbal 20.06.2014 | 11:04
Murinjov naslednik je Lampard?

Iako je Čelsijev legendarni as Frenk Lampard Stamford Bridž napustio tek nedavno, Žoze Murinjo nije isključio mogućnost da se popularni Super Frenki vrlo brzo vrati u klub... Ali, kao menadžer!

Portugalski stručnjak je u razgovoru sa medijima u Obali Slonovače rekao da 35-godišnjeg engleskog reprezentativca vidi na klupi Čelsija u bliskoj budućnosti i da navijači Lampardov povratak mogu da očekuju uskoro...

"Ne smatram da Lampard napušta klub. Ja celu ovu situaciju vidim kao njegov odlazak da se malo 'provoza', da izduva ventile... Vratiće se on uskoro u klub, ne brinite. Možda čak i brže nego što mnogi to očekuju. Jer, to je nešto što vlasnik želi... Što Frenk takođe jako želi... Ali i svi navijači Čelsija", poručio je Murinjo za ITV.

Na pitanje novinara da li bi Lampard mogao da postane i menadžer Čelsija, Gospodin posebni je rekao:

"Kad god to poželi, bez obzira na vreme i situaciju u klubu. Ponoviću ono što mi je gospodin Abramovič nedavno rekao: 'On može da obavlja bilo koju funkciju u klubu, samo da se vrati'. A ja dodajem da su vrata takvom igraču uvek otvorena".

Ono što je jako interesantno, Murinjo je priznao da mu je potez da Lampardu dozvoli da ode jedan od najtežih koje je imao u karijeri.

"Ne mogu da vam opišem koliko je to veliki udarac za mene. Mislim da me jedino Frenk razume. S druge strane, srećan sam u neku ruku, jer znam da će se uskoro vratiti, u to sam siguran. On može da bude trener, čak da počne i u Akademiji, a ujedno i da bude moj pomoćnik, čime bi napravio veliki korak ka tome da postane menadžer kluba... Opet, može da se oproba i u nekoj drugoj ulozi, na njemu je da odluči", zaključio je 51-godišnji Portugalac.

Komentari / 0

Ostavite komentar