Енглески медији после пораза

Некадашњи енглески ас сматра да је у корену неуспеха репрезентације - Премијер лига. Медији констатују да је Суарез "уништио" наде Енглеза.

Фудбал 20.06.2014 | 09:07
Енглески медији после пораза

Енглеска је и другу утакмицу Д групе Светског првенства изгубила резултатом 2:1. Кретање резултата било је идентично, с тим да им је против Уругваја требало много више времена да изједначе.

Али, када су то урадили, убрзо је уследио нови "хладан туш", овог пута из копачке најбољег стрелца Ливерпула и Премијер лиге, опорављеног Луиса Суареза!

"Суарез - Енглеска 2:1. Уругвајски нападач после два бриљантна гола оставио Рунију и компанији да верују у чудо против Костарике" (Дејли мејл)

"Шести гол Луиса Суареза на шест мечева против Фила Јагиелке" (поново Дејли мејл)

"Суарез инспирисао Уругвај до победе" (ББЦ)

"Смртоносни Суарез ставио Енглеску на ивицу" (Телеграф)

Легендарни Крис Водл, који је са Енглеском играо једно полуфинале и једно четвртфинале СП, за "ББЦ Спорт" је прокоментарисао нови дебакл "у најави".

"Велики проблем нашег фудбала је Премијер лига. Трубимо на сва звона о ономе што имамо, а играче дижемо у небеса. Ми не знамо како да добијемо утакмицу. Плашимо се, не уживамо у свом фудбалу..."

"Није поента у томе да на терен пошаљемо најбоље играче, мора да постоји баланс. И друге репрезентације имају одличне фудбалере, али они често не почињу меч, већ седе на клупи. Како да добијемо? Да градимо напад од задње линије, мора да постоји организација, то није до најбољих играча. Ми то никада, никада, никада нећемо научити", рекао је Водл.

Таблоид "Сан" на задњој страни свог сутрашњег издања доноси фотографију супруге Вејна Рунија и уплаканог старијег сина.

"Не плачи, Каи. Ако Италија победи Костарику, па онда Суарез и екипа изгубе од Италије, па тата да Костарики два гола (или више)... ПРОШЛИ СМО!"

Коментари / 0

Оставите коментар