Суарес кобан за Енглезе

Фудбалери Уругваја победили су Енглеску са 2:1 и тако остали у трци за пласман у осмину финала из Д групе.

Фудбал 20.06.2014 | 07:24
Суарес кобан за Енглезе

Овим поразом Енглеска практично завршава такмичење у групној фази Мундијала први пут после више од пола века.

Енглезима је пресудио најбољи играч Премијер лиге Луис Суарес који је постигао оба гола за Урусе, у 39. и 85. минуту. Једини стрелац за тим Роја Хоџсона био је Вејн Руни у 75. минуту.

Дуел у Сао Паулу био је изузетно занимљив, а Суарес је још једном потврдио своју класу. Поново је правио огромне проблеме противничкој одбрани, постигао је оба гола и показао колико значи овом тиму Уругваја.

Са друге стране, Енглези су доживели још једно разочарање, овога пута огромно, пошто после пораза од Италије и Уругваја нејаму шта да траже у последњем колу са Костариком.

Енглези још увек имају теоретске шансе да се са једном победом нађу у осмини финала, али за то ће им бити потребно чудо.

Трагичари су били Вејн Руни и Стивен Џерард. Руни је поред постигнутог гола пропустио две или три фантастичне шансе, а Џерард је несрећно 'асистирао' Суаресу главом код одлуичујућег гола.

Уколико Италија и Костарика одиграју без победника Енглеска аутоматски иде кући, а чак и да на буде тако, тим Роја Хоџсона ће тешко до осмине финала.

Коментари / 0

Оставите коментар