Наполи тражи од Барсе 70 милиона!

Председник Наполија држи лекције из области пословања фудбалског клуба.

Фудбал 19.06.2014 | 12:41
Наполи тражи од Барсе 70 милиона!

Ако је за веровати шпанским и италијанским медијима Барселона је прво спремила 40 милиона евра како би испунила жељу Луиса Енрикеа (али и Лионела Месија) и на стадион Камп Ноу довела Гонзала Игуаина, Аурелио Де Лаурентис је глатко одбио и тражио 55 милиона. Барса је пристала, али је истовремено и председник Наполија "схватио" да аргентински нападач вреди више, па је поново повисио цену.

Де Лаурентис је очигледно увидео идеалну прилику за капиталан профит, па према сазањима угледне Газете дело Спорта сада тражи целих 70 милиона евра за Игуаина!

Опет, Барселона нема много избора с обзиром на то да јој је Манчестер Сити јасно ставио до знања да Серхио Агуеро не мрда са Итихада. Сад, да ли 26-годишњи Игуаин баш вреди 70 милиона? Сасвим је друго питање. А одговор зна само Де Лаурентис.

Који је, тек да подсетимо, Игуаина пре само 12 месеци купио од Реала за 40 милиона. Извуче ли сада "макар" и 55 милиона европских новчаница јасно је да ће клуб из Напуља врло добро проћи.

А Де Лаурентис зна како да заради, па је одмах Игуаину понудио нови, побољшани уговор, којим му нуди за 500.000 евра већу плату (сада износи цирка пет милиона годишње), али и клаузулу којом би обештећење били прописано, погађате, на 70 милиона евра.

Чини се да Наполитанци овде немају шта да изгубе. Или ће сачувати одличног нападача или ће прописно попунити клупску касу.

Коментари / 0

Оставите коментар