Дринчић и Лазовић остају у Партизану

Легендарни капитен црно-белих се договорио са са челницима клуба о наставку сарадње на још годину дана, што је новинарима после састанка потврдио и генерални секретар Дарко Грубор.

Фудбал 18.06.2014 | 17:18
Дринчић и Лазовић остају у Партизану

Из Спортског центра Земунело стиже вест која ће загрејати срца свих навијача Партизана: Данко Лазовић и Никола Дринчић сигурно остају међу црно-белима и представљаће окосницу екипе у наредној сезони!

Иако је за црногорског репрезентативца постојало интересовање Макабија из Хаифе, а искусни нападач се налазио на листи жеља грчког АЕК-а, обојица су, не само почела припреме у српском вицешампиону, већ немају ни намеру да напуштају клуб.
"Таква могућност више не постоји ни код једног ни код другог. Код Дринчића свакако, а код Лазовића само теоретски, јер је такав уговор, али после разговора са њим највеће су шансе да Данко буде члан Партизана и наредних година", објавио је шеф стручног штаба Марко Николић.

Саша Илић се договорио са са челницима клуба о наставку сарадње на још годину дана, што је новинарима после састанка са легендарним капитеном, потврдио и генерални секретар Дарко Грубор.

Тренер Николић је рекао да на терену брзо очекује и повређеног нападача Немању Којића, али да јавност не би требала да очекује спектакуларне трансфере у прелазном року.
"Ми смо већину послова завршили зимус, али ако се појави бонус играч који прави разлику, реаговаћемо и довести га. Можда нам је потребан још један штопер, с обзиром да имамо тројицу."

Зато се поставља питање због чега Партизан није наставио сарадњу са искусним Миланом Обрадовићем, којем је истекао уговор. Да ли је на то утицао сам Обрадовић, стручни штаб или управа клуба?
"Нема посебног разлога, он је играч који је доста помогао Партизану и фудбалски и људски. Представљао је узор младим момцима, али већ се налази у позним играчким годинама и после разговора с њим, определили смо се да ослободимо место за млађе играче."

Тренер црно-белих је напоменуо да је од играча са позајмица повратну карту у Хумску 1 извадио само Бранко Пауљевић, који је прошле сезоне врло добро играо за нишки Раднички.
"Остали играчи који су минулу сезону провели на позајмицама сутра у 11 сати у Земунелу почињу тренинге под вођством тренера Дарка Тешовића, по истом програму рада као остали првотимци и они се налазе у завршној фази са другим клубовима по питању позајмица или трансфера. Реч је о Елиомару, Ашковском, Кнежевићу, Бабићу, Савићу и Зоњићу'', закључио је Николић.

Коментари / 0

Оставите коментар